bunu kategorize etmek gerekirse dümdüz "rezil uyku" olarak adlandırmak mümkün. 11 durak sonra ineceğin otobüs yolculuğunda, uzuuuunn bi banka kuyruğunda oturduğun yerde veya pc/tv başında kolları bağdaş yapmak gibi tüm şekerleme olayını rezil uyku olarak görüyorum.Koltukta uyuyakalabilen insanlara çok şaşırırdım şimdi nasıl tatlı geliyor
bunu kategorize etmek gerekirse dümdüz "rezil uyku" olarak adlandırmak mümkün. 11 durak sonra ineceğin otobüs yolculuğunda, uzuuuunn bi banka kuyruğunda oturduğun yerde veya pc/tv başında kolları bağdaş yapmak gibi tüm şekerleme olayını rezil uyku olarak görüyorum.
bu terimi sana niye açıkladım ? açıkladım çünkü sen de artık bi "rezil uykucusun" rezil uyku, uykunun enn tatlı hallerindendir. hele biraz nrem evresine geçmişsen uyanınca müthiş şarj dolmuş geliyor ve aramıza hoş geldin rezil uykucu
Artık senide protesto ediyorum. Çünkü neden olmasınGeç bile kalmıştın bunun için
Kolay gelsin. Acıktığında haber ver.Artık senide protesto ediyorum. Çünkü neden olmasın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.