İçinden Geçeni Söyle

Eunoia

Platin Üye
İçimden bir şey gelmiyor.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kız kardeşin ve enişten mi barıştı @forumtutkunu ahh demiştim sana çiçeğimm onlar ayrılamaz. Fakat ayrılamayacağı ya da ayrılmayı göze alamayacağı biri için ailesine dert yanması bacının hatası. Kendi ailesinin gözünde eşimin itibarını düşüyor. Eşler ciddi bir şekilde boşanma aşamasına gitmediyse bu şekilde davranmak zarar veriyor ilişkiye onlar sevişir barışır ama ailesi aynı tutumu sergilemez #Aileveilişkilerinyazılmayankuralı101

rick

Bronz Üye
insan neden her zaman daha fazlasını istemek zorundadır?

Lavinia

Platin Üye
evet ama elindekilerinle yetinen niye fazlasını istesin bunu çözemedim. çözülemeyen bir güvensizlikle alakalı olabilir

Konuya göre değişir diye öyle söyledim, daha iyisine layık olduğunu düşünebilir : ) daha iyisi yapılamaz mı kıymet bilerek

forumtutkunu

Elmas Üye
Kız kardeşin ve enişten mi barıştı @forumtutkunu ahh demiştim sana çiçeğimm onlar ayrılamaz. Fakat ayrılamayacağı ya da ayrılmayı göze alamayacağı biri için ailesine dert yanması bacının hatası. Kendi ailesinin gözünde eşimin itibarını düşüyor. Eşler ciddi bir şekilde boşanma aşamasına gitmediyse bu şekilde davranmak zarar veriyor ilişkiye onlar sevişir barışır ama ailesi aynı tutumu sergilemez #Aileveilişkilerinyazılmayankuralı101
Ara kararda boşandılar aslında. Ablam kendi haklarını arıyordu. İki yıldır bitmedi mahkemeleri son anda barışmışlar sevgili chen 😀 Yani profesyonel destek alsada bana açılarak benden de destek aldı sanırım 😀 ben kararlarını desteklemekten başka ne yapabilirdim yani 🤪

forumtutkunu

Elmas Üye
Sülale çekirdek aileye fazla müdehale etmeye çalışıyor sevgili chen. artık bireysel olarak ve birlikteliklerinde daha özgürler 🤪

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ara kararda boşandılar aslında. Ablam kendi haklarını arıyordu. İki yıldır bitmedi mahkemeleri son anda barışmışlar sevgili chen 😀 Yani profesyonel destek alsada bana açılarak benden de destek aldı sanırım 😀 ben kararlarını desteklemekten başka ne yapabilirdim yani 🤪
Boşu boşuna mahkemelerde para harcadılar Caaaan. Aradan zaman geçince ablan yine aynı hamleyi yapacak sonra seni üzüp gidip geri barişacak artık laçkalaşmış maalesef bu ilk değildi dimi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Sülale çekirdek aileye fazla müdehale etmeye çalışıyorlar sevgili chen artık bireysel olarak daha özgürler 🤪
Çiçeğimmm sülayeye her şeyi afişe ederlerse onlar da karışır tabii ki... Her şey bir yana karşılıklı akrabalar artık onlara itimat etmeyecek bu üzücü Sen evlenirken sadece bana daniş :p

forumtutkunu

Elmas Üye
Boşu boşuna mahkemelerde para harcadılar Caaaan. Aradan zaman geçince ablan yine aynı hamleyi yapacak sonra seni üzüp gidip geri barişacak artık laçkalaşmış maalesef bu ilk değildi dimi
Çiçeğimmm sülayeye her şeyi afişe ederlerse onlar da karışır tabii ki... Her şey bir yana karşılıklı akrabalar artık onlara itimat etmeyecek bu üzücü Sen evlenirken sadece bana daniş :p
Yani ilk davaları bilmem. yok sevgili chen, sülalesi barışmaları için baskı yaptı 🤪 biz ayrılsın diye bekliyorduk😀

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yani ilk davaları bilmem. yok sevgili chen, sülalesi barışmaları için baskı yaptı 🤪 biz ayrılsın diye bekliyorduk😀
Bir sonraki hamleni asla belli etme jfjxj herkese sürpriz olmuş. Barışmaları iyi olmuş elbette Can ama bu inatlaşma çok yıpratır 🚬 onlar öfke ile kalkar bi sevişir geçer aman senin götün güzel dert etme hiiç

Oha adamlar üniversite forum sitesinde Iphone 17 Pro Max. çekilişi yapıyor ne kadar doğruysa burs da varmış şaşırdım cidden ama gel gör ki ben öğrenci değilim işte şansa bak :D

Üst Alt