valla ben genel olarak komple ev işlerinden bıktımBıktım e bugün ne pişirsem derdin den.. siz ne pişiriyorsunuz her gün?
Bıktım e bugün ne pişirsem derdin den.. siz ne pişiriyorsunuz her gün?
Bi gün balık bi gün fırın sebze bi gün bakliyat bi gün köfte patates hergün bi salata oluyor yoğurtlu yada yeşil
Haftada bi gün dışardan söylüyorum ne yapacağımı düşünmek yapmaktan daha çok yoruyor o yüzden listeliyorum hafta başında 🤯😅😂
valla ben genel olarak komple ev işlerinden bıktım
yapıyorsun yapıyorsun tam ayağını uzatıyorsun bir şey daha çıkıyor
sıkıntıdan mantılı nohutlu çorbaya köri denedim 3 4 gün önce durumum hiç iyi değil ben senden akıl alsam olur mu kljdnffghfghj
Listeni benimle paylasirmisinnnn🤪
Ne listesiListeni benimle paylasirmisinnnn🤪
O kadar düzen program bende yok hatta öyle sunu yapıcam bugun bunu yapıcam diyince beni geriyor@Lavinia dan liste araklamaya calisiyorum jdjdjdjs
Bugün sac tava bulgur pilavi
köz patlıcan biber yogurtla
Hazirligini yappp
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.