+1İki yüzlülerden bıktım.
+1İki yüzlülerden bıktım.
Ne pişiriyoruz veya Akşama ne yemek var hahahahahBen de bilmiyorum Challenge diye konu vardı ama o başka .. ben açayım dur
Yaaa ellerine sağlık harika duruyooor ben de dün sulu köfte yaptım kimse yemedi evde curcuna gürültü derken benim yemek kaldı, yarın pilavla yeriz dendi hadi bakalım.... Ama bu menü harika yaaa
Eti nasıl kavuruyorsun anlatirmisinnn :*
Sağol kuzum seninde eline sağlık yemek yenmeyince bana geliyolaaar 😅
Tencereyi kizdirip eti mühürlüyorum kısık ateşte kendi suyunda pişiriyorum bazen yarım çay bardağı sıcak su ekliyorm sonra nerde kullancaksam ona göre ayarliyorum iste 🙃
Nereye düştünUzun zamandır böyle düşmemiştim. Uyku sersemi olunca çok daha sesli oluyor.
Merdivenlerden oturma odasınaNereye düştün
A pozitif benden selamlar jklndfgljkdfgEtle aram çok iyi değil ama deneyeceğim ileriki gunlerdeeee
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.