Yarın boşsan gel gezelimBen napim sevgili chen. Hür insanlara saldırmadan yaşıyorum 😛
Yarın boşsan gel gezelimBen napim sevgili chen. Hür insanlara saldırmadan yaşıyorum 😛
İkizler burcuydun dimi 🤣🤣🤣🤣Su mu içsem
Ayran mı
Soda mı
Kefir mi
offf çok sıcak içim
Dönem dönem yapılması gereken etkinlikYine herkesten tiksinip kimseyle muhatap olmak istemediğim bi döneme girdim
Bu gün bir iced latte içtim bir türk kahvesi gözlerim kapanıyor daha kahve içersem olmazİkizler burcuydun dimi 🤣🤣🤣🤣
Soğuk kahve iç 🤣
Kefir güzel uyku yapar he 🤣Bu gün bir iced latte içtim bir türk kahvesi gözlerim kapanıyor daha kahve içersem olmaz
evet ikizlerim kefir de varKefir güzel uyku yapar he 🤣
Afiyetevet ikizlerim kefir de var
Dönem dönem yapılması gereken etkinlik
Olurda yaparsan şifa olsun 🌸🙋🏻♀️
Zaten sabahtan sinyali vermiştin 😀Saçım beyazlamış.. sabahtan beridir depresyonun eşiğindeydim artık girmemek için neden yok( @Nepenthe gene mi felan deme sakın tartışmak istemiyorum skdkdk
Alıştırdım seni işte daha ne istiyorsunZaten sabahtan sinyali vermiştin 😀
Uykudan uyandığımda telefonumda gel buraya çabuk diye mesaj görürsem tamam diyorum yeni buhran hayırlı olsun 😀Alıştırdım seni işte daha ne istiyorsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.