Hepsini almayayım sana da kalsın, 1 buçuk yeterli 😁kaç kilo lazım bende 2 3 kg var gönderiym
Hepsini almayayım sana da kalsın, 1 buçuk yeterli 😁kaç kilo lazım bende 2 3 kg var gönderiym
Hepsini almayayım sana da kalsın, 1 buçuk yeterli 😁
Ya ne öyle geliyorsun aklımız gitti. Seni memnun edecek yeni nickname alayım 😛nickini hiç sevmedim olmamış (hep sen mi eleştiricen oh olsun)
buldum fakat bu kadar da marjinal olunmazdaha sert bişeyler lazım
eski hali dinamic mis gibi nickti neyini beğenmedinYa ne öyle geliyorsun aklımız gitti. Seni memnun edecek yeni nickname alayım 😛
Mis misssss...Donuyorummm ya..
Bu sabah sicak klima actim arabada ..
Ben böyle sey görmedim.
Güzel geldiyse sıkıntı yok Güle güle kullanınOnline mobilya satın aldım , sipariş tarihinden itibaren 15 gün içinde iade hakkı oluyormuş sorun şu ki ürün 20 gün sonra geldi ne güzel İstanbul kim kimi kerizlersee 😀
Bize de gönder yanıyoruz biz buradaaaDonuyorummm ya..
Bu sabah sicak klima actim arabada ..
Ben böyle sey görmedim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.