Hığğğ saç tellerim yorgun
Sizi tpolum için yaptığınız bu fedakarlıktan dolayı kutluyorumben gerçekten kaşınıyorum yarın mis gibi uyumak varken sınavda gözetmen olmak istemiş ve başvurmuşum
sabahın köründe istanbul trafiğine karışcam
Forum oyunlari kategorisinden mi bahsediyorsun@Nobody acil bak...forumun ayarlari bozuldu byvsb
Oyunlar sayfasina tikladigimda, layout secenekleri cikiyor..ve konular yarilmis gibi duruyor..
Bok tanesi? :)))))) yav @hebele hübele :)))))) gözümden yaş geldisosyal medya beni yine gerdi yine bi bk tanesiyle tartıştım ve yine kapattım.
malın biri çıkmış erkekler BİLE artık kadınlar kadar özgür yaşamıyor yazmış
bak şimdi ben bunun ağzını yırtmaz mıyım diye daldım
sonra feminist damgası yiyoruz erkek zorbası oluyoruz
pardonda tam olarak ne sanıyor böyle insanlar kendini bile diyecek kadar ilah mısın silah mı diyesi geliyor insanın
çok gerildim gidip cilt bakımı yapayım bu dangalaklar yüzünden cildimi kırıştıramam🧸🧸🧸🧸🧸🧸
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.