sevişmeden uyumayalım.. anlaşmadan ölmeyelim..
Elleme başı ağrıyordursevişmeden uyumayalım.. anlaşmadan ölmeyelim..
Çıkar birini toplamak ağır geliyorsaÖyle yorulmuş ki zihnim, bağımsız 2 düşünceyi bir arada toparlayamıyorum.
Çıkar birini toplamak ağır geliyorsa
İkisini de sil. Silemiyorsan çarp. Çarpıştırınca yok olurOnuda beceremiyorsak hocam.
Yaz mı kış mı belli değil.![]()
Evliliğe çok hevesli bir arkadaşım vardı 32 yaşında sonunda evleniyor o kadar mutlu ki başına geleceklerden habersiz 🥹
Gerçekleri anlaması çok sürmeyecektir :)
İtinayla takipte kal 😅
Dualarımız kabul oldu falan diyor birde ya ah canım benim 🥲
Minicik bir dostane bir problem yaşadık kısa süreli kısıtladım gelecek geri buralarda olacak zaten ufacık uff oldu sadece dostluğumuz baki kalıyor seviyoruz kendisini canımız o 💋Fluffy niye üf oldu?
Bunu sormaya geldimFluffy niye üf oldu?
Ben de bunu sormaya gemistim .))Bunu sormaya geldim
Hemen bozmasaydın, biraz anın tadını çıkarsın 😅
Vardir bir bildigin Cicegim ;*Minicik bir dostane bir problem yaşadık kısa süreli kısıtladım gelecek geri buralarda olacak zaten ufacık uff oldu sadece dostluğumuz baki kalıyor seviyoruz kendisini canımız o 💋
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.