Hava bu kadar bulutlu ve serin olmasa daha güzel olacaktı.
Şikayet etmeee, tadını çıkar biraz 🤠
Özlediğinizi bilirsinizde, görünce o duygunun sandığınızdan daha fazla olduğunu farkedersiniz ya.
Öyle bir durum işte, canımın 2 parçası 💙
Hava bu kadar bulutlu ve serin olmasa daha güzel olacaktı.
spesifik bir örnek verebilir misinKonusu ağır işleyen dizi filme gıcık kapıyorum
ben de yorulmuştum ya, bitiremedim de zatenMesela Dark @Biggie
Daha bir kaç saat önce keşke parmaklarım düşüncelerim kadar hızlı hareket etse diye düşündüm. Güzel şeylere kafa yoralım hep, Laviniacığım 💐Önceden müzik dinlerken beynim susuyordu şimdi onuda bastırıyor sen böyle devam et kafayı yiyene kadar 😏
Daha bir kaç saat önce keşke parmaklarım düşüncelerim kadar hızlı hareket etse diye düşündüm. Güzel şeylere kafa yoralım hep, Laviniacığım 💐
Yarın yine mesai var.
Ben bu fikre bayıldım. Keşke alabilsek…Bende hep düşüncelerimin çıktısını almak istemişimdir @KahKaha cım 😅
İyi çalışmalar diliyorum kahve içmeyi ve çikolata yemeyi unutma 🥳
Ah ahh… Ben bir şey yaptım. Yine, bir kez daha, kilo vermeye başladım.Evet nerde ne hissettim ne için ne düşündüm ne yaşadım ne yapacaktım bunların hep listesi gerekiyor ama kahkahanın dediği gibi eller o kadar hızlı çalışmıyor maalesef : )
Niye es geçiyormuş karışmayalım çikolatasız olmaz 🤪
Ben bu fikre bayıldım. Keşke alabilsek…
Eskiden bu düşünce hızını seviyordum ben ama yaş aldıkça çok yorucu olduğunu hissediyorum. Beynimin “Bu da kafa kardeşim!” diye isyan ettiğine çok eminim 😅
Çikolatayı görmezden gelsek olmuyor mu? 🥹 Tamam tamam, biliyorum ben cevabı 😭
Ah ahh… Ben bir şey yaptım. Yine, bir kez daha, kilo vermeye başladım.
Sadece görüntü için değil bu arada, artık fiziksel sağlığımı da etkilemeye başladığı, uzun vadede bir çok ilaca mecbur kalacağımı gördüğüm için.
Bunu duyan @The hemen destek oldu 😊
Rafine şekersiz bir hayat mümkün diyor kendisi 😭 Bana da o an çok mümkün gelmişti ama hayat şekersiz zor azizem, zor 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.