Evet hepimiz yaslanip olduk. Ote taraftan yaziyoruz. Hos geldin ey faniii seninde donup dolasip donecegin her toprak olacaktir. Titre ve kendine gel3-4 yıl önce girmiştim sanırım en son. Noldu buraya hepsi yaşlanıp öldü mü znxnxc
Lütfen güneşli ve çok rahat uyuyacağım bir yer hazırlatın gelmem yoksa ! Öldüğünüz için fânilikten demi terfi ettiğiniz znxjcEvet hepimiz yaslanip olduk. Ote taraftan yaziyoruz. Hos geldin ey faniii seninde donup dolasip donecegin her toprak olacaktir. Titre ve kendine gel
Tüh be melek olmayı 4 yılla kaçırdımHay hay efendim tabi ki hemen ayarliyoruz. @Chen hanim arkadaslara lokum dagit jdjd
Evet terfi aldik dunyali. Su cok guzel gel sende. Basta usuyorsun ama zamanla alisiyorsun
![]()
Seni fahri melek yapalim kanatsiz, ama olsun. Staj gibi dusunTüh be melek olmayı 4 yılla kaçırdım( benden duymuş olma ama burası daha soğuk ya
Zaten 30 kişi kalmış onu da benim için yakmayın:s
Cok haklisin. Usumeye devam et o zaman .sZaten 30 kişi kalmış onu da benim için yakmayın:s
Lokum neli olsunHay hay efendim tabi ki hemen ayarliyoruz. @Chen hanim arkadaslara lokum dagit jdjd
Evet terfi aldik dunyali. Su cok guzel gel sende. Basta usuyorsun ama zamanla alisiyorsun
![]()
Makarna yenirAcıktım bu saatte ne yenir ki
Üstüne ton balığı döküp bir güzel yedik :))Makarna yenir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.