Mesela benim işimi yapsa ama maaşı ben alsam?belki yeni bi kariyer yolu açılır. kim bilir askldjjask
Çok sıra dışı bir açılım olmaz mı? 🤓
Mesela benim işimi yapsa ama maaşı ben alsam?belki yeni bi kariyer yolu açılır. kim bilir askldjjask
neden bu sıradışı şeyi ben yıllaaardır istiyorum acaba (:Mesela benim işimi yapsa ama maaşı ben alsam?
Çok sıra dışı bir açılım olmaz mı? 🤓
neden bu sıradışı şeyi ben yıllaaardır istiyorum acaba (:
ben de şey hayal ederdim (hala arada bi hayal ediyorum)
benden bi tane daha klon var, ama robot gibi. paraya uykuya yemeğe ihtiyacı yok. koyim pc'nin başına çalışsan takılsın lsakdlas
o günleri göremeyiz biz yaaaBana da bana daaa
o günleri göremeyiz biz yaaa
kız zaten olay o. her şeyi ona yaptırıcaz asdkjaskjdGörmeyelim zatrb klonlarlarsa herseyi yaparlar 😄
kız zaten olay o. her şeyi ona yaptırıcaz asdkjaskjd
evet o tehlikeliKlonlarimiz degil, klon imkani verenler jyjsjs
Bir derdin var mı? Bizim de var. Gülümsediysen flaşlar patlıcakkimse de sormuyor.. bir derdin sorunun var mı? diye.. bir sevgilim bile yok.. hadi gülümse :)
Ben kendi klonuma kıyamam. Robot mobot. Bakıp bakıp hüzünlenmeye gerek yok şimdi 😁neden bu sıradışı şeyi ben yıllaaardır istiyorum acaba (:
ben de şey hayal ederdim (hala arada bi hayal ediyorum)
benden bi tane daha klon var, ama robot gibi. paraya uykuya yemeğe ihtiyacı yok. koyim pc'nin başına çalışsan takılsın lsakdlas
ne kadar da insaflı bi sahibe akdjsadkBen kendi klonuma kıyamam. Robot mobot. Bakıp bakıp hüzünlenmeye gerek yok şimdi 😁
Ama başka bir robot vereceklerse olur 🤓
Ama sahibe de pek yakıştı 🤣ne kadar da insaflı bi sahibe akdjsadk
kahkaha atan sahibe... joker gibi... psikolojimizi bozar akdjaskdAma sahibe de pek yakıştı 🤣
Ahah… Terapistler de para kazanmasın mı? Bir de klonunun ismini ben koyabilir miyim?kahkaha atan sahibe... joker gibi... psikolojimizi bozar akdjaskd
aaa bak şöyle yapabiliriz. ikimizde kendi klonlarımıza kıyamazsak, klonlarımızı değişebiliriz aksdjsad
sana onu yazarken aklıma bu cocuk geldi yemin ederim ama yazmaya erinmiştim akdjjkas 2 saat ismini düşün araştır resmi koy filan aksdjasdAhah… Terapistler de para kazanmasın mı? Bir de klonunun ismini ben koyabilir miyim?
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.