hoş geldin annecim 🥹
![]()
Komik editler ile video yapmanın ilkidir bu ülkemizde.. A:SD :ASDA Efsaneydi ya
Anlasilan herkes bir sevdigi icin zipliyor jfjdhsbs
Cok iyiydi bu absurd dizi tadinda. Gercekten eglenceli
"Tolga'nın yapışını görüyoruz" dediği yerde patladım![]()
cok nadir beddua ederim ama o çarptigin kapi insallah g*tüne girer tez zamandaaaa amiiin
Azönce telefonu açmamak için şöyle bir yalan söyledim Allah affetsin hshdd
![]()
aksdjkasjd valla iyi cesaret. ben aklımda tutamam uzun vadede kasdjkas o yüzden "sonra konuşsak olur mu?" diyorum açık açık akdjasŞu uğraşı verebilirim bazı telefonları kapatmak için inanki sjjdjd
Yazmak istemeyince de elim ağrıyo, tırnağımı derin kesmişim falan diyorum 😂
aksdjkasjd valla iyi cesaret. ben aklımda tutamam uzun vadede kasdjkas o yüzden "sonra konuşsak olur mu?" diyorum açık açık akdjas
beni tanıyanlar çok fazla telefondur, toplantıdır vs yerlerde çok konuşmayı sevmeyeceğimi bildiği için genelde yazılı ilerleriz. illa arıcam diyorsa da genelde dinlerim çünkü tanırlar. baştan tavrını koyup alıştırmazsan bugün böyle yalan söylersin akdjasKaç kere erteliyorum o zamana kadar kim bilir 😄 seninki açık iletişim daha iyi ksjjdx
beni tanıyanlar çok fazla telefondur, toplantıdır vs yerlerde çok konuşmayı sevmeyeceğimi bildiği için genelde yazılı ilerleriz. illa arıcam diyorsa da genelde dinlerim çünkü tanırlar. baştan tavrını koyup alıştırmazsan bugün böyle yalan söylersin akdjas
hiç yalanlarını unuttugun zaman oluyor mu askdjsad yakalandığın bu yüzden hatta ?akskaldssjka
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.