o zaman hadi netflix. bi film öner banaCumartesi günleri tv'de güzel bir şeylerde yok..
o zaman hadi netflix. bi film öner banaCumartesi günleri tv'de güzel bir şeylerde yok..
Aklıma hiç bir şey gelmemesi..o zaman hadi netflix. bi film öner bana
o uydurma bi isimdi. ben senden yanıt gelene kadar araştırdım biraz (:Aklıma hiç bir şey gelmemesi..
Bide netflix im yok diye yeni ne var bilmiyorum.. :d
Sarışın mısınız?sen benden mi hoşlanıyorsun...........
benim hoşuma gitmedi. 2 saati daha güzel bi filmle geçirebilirdim asdkljasdasAklıma hiç bir şey gelmemesi..
Bide netflix im yok diye yeni ne var bilmiyorum.. :d
YaptinmiiGece gece canım nasıl bulgur pilavı çekti. Üşenmicem yapıcam.
Yapmam mı? İyi hatırlattın karnım acıktıydı dibini sıyırayımYaptinmii
Benim aynı kişi.@seda29 sen seda28 değil miydin? Aynı seda mı
Afiyet olsunYapmam mı? İyi hatırlattın karnım acıktıydı dibini sıyırayım
Yeni yaşınla güncelleme geliyor bebeğimSosyal pil sürem minimumlara düştü n’oluyo bana n’oluyooo
Nerelerdesin seeeeeeeennnnn incirli kurabiyemmmm Ne diye böyle özlemden çatlatıyırsun bağrımızı iyiyim canım sıkılıyır bazen, sonra geçiyor@Fluffy , nasılsın fıstık?
Ben de iyiyim şükür..Yoğun bir dönemdeyim ondan mütevellit gelemiyorum fıstığım. Öpüyorum ve sevgiyle sarılıyorumm :*Nerelerdesin seeeeeeeennnnn incirli kurabiyemmmm Ne diye böyle özlemden çatlatıyırsun bağrımızı iyiyim canım sıkılıyır bazen, sonra geçiyorsen nasılsın Birtanemmm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.