alcatraz hapishane evet, doğru hatırlıyorsun kuzu@alcatraz hapis degilmiydi?
aaa evet o da vardı doğru@alcatraz hapis degilmiydi?
aaa evet o da vardı doğru
alcatraz hapishane evet, doğru hatırlıyorsun kuzu
yok, düşmedim oralara mümkünse düşmeyim de ajsdkasj bi de o kadar sabır yok bende ya, bi kaşıkla o kadar zaman ona uğraşamam aksdjasdkKaşıkla tünel kazıyıp Alcatraz'dan Kaçış yapan 3 mahkumdan biri senmiydin yoksa: )
bunu daha erken öğrenseydim işimize yarardı .diçeride bişi lazım olursa sokarız. haberim olsun
hoaydaaabunu daha erken öğrenseydim işimize yarardı .d
aman aman Allah korusun. lütfen lazım olmasın.d genç kalmak güzel.hoaydaaaneyse al bu bilgiyi yanında bulunsun. genç adamsın. lazım olur askdasj
kessinlikle katılıyorum (:aman aman Allah korusun. lütfen lazım olmasın.d genç kalmak güzel.
Bana çıkan şeyler... Acıklı ama jfjxj@Chen in yüzünden canim türk kahvesi cektim, yapsamm da mi uyuyamasam, yapmadan mi uyuyamasaamm
Bana çıkan şeyler... Acıklı ama jfjxj
Uyumadan yap çiçeğim
İnşaallah canım zevkleAynisindan istiyorum jsjsjs
Çalışmamak çok kötü birşeymis, insan ne yapacağını şaşırıyor. Ben iyisi işe geri mi dönsem diye düşünüyorum
Olur aslında, bugün mahallede kahveye gittim öğlen, orda bile kimse yok. Millet nerde lan dedim, oğlum herkes senin gibi mi çalışıyor herkes dedi ocakcı asdfhjgel bana yardim et, az isin ucundan tut batman : ))
Olur aslında, bugün mahallede kahveye gittim öğlen, orda bile kimse yok. Millet nerde lan dedim, oğlum herkes senin gibi mi çalışıyor herkes dedi ocakcı asdfhj
Yemin ederim iki günde adım baba parası yiyora çıktı.hah.. : ) calismaya gitme , mahalleye de huzur vermessin artik : )
Artik tüm gün ne olup bitior izliorsundur klsjfd : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.