Nunu şu gezegenlere bisey soyle de yerinde dursunlar artikkkValla sorma 7 günü tamamlıym bitsin bu hafta diye geziyom kimle konussam uyuyamıyo hasta sıkkın
Bu gezegenlere bir şey mi oldu başak konumuna falan mı geçti püğ
bende bi bakcam transitlere valla durumum iyi değil rahat battı mutsuzluğu yasıyorumBelki uyku düzenimin şaşması da bundandır 😲
Gezegenler ne yapıyorsa dursunlar ya. Herkes zaten onlarsız da gergin 😁
hemen bakıym nolmusNunu şu gezegenlere bisey soyle de yerinde dursunlar artikkk
Ben mutsuz değilim de sinirliyim. İnsanlara gıcık oluyorum 🤭 Daha dün kendi kendime “ergen misin kızım sen?!” diye söyleniyordum.bende bi bakcam transitlere valla durumum iyi değil rahat battı mutsuzluğu yasıyorum
sebebimde yok yani bakım falan yapmaya çalısıyorum moral vermeye çalısıyorum kendime
benimde uyku bi tuhaf
Evet gönül işi değildir umarım. Jüpiter venüs e aşık olmuş olmasınnnhemen bakıym nolmus
bi konuşup geliyorum kendilerine çeki düzen versinler lknmdfg
Bunun gezegenlerle bir alakası yok, sen insanlara gıcık olma hastalığına yakalanmışsın geçmiş olsun bunun bir kurtuluşu da yok haklısın da 😁Ben mutsuz değilim de sinirliyim. İnsanlara gıcık oluyorum 🤭 Daha dün kendi kendime “ergen misin kızım sen?!” diye söyleniyordum.
Ben birinin kalbini kırmadan sürdür gezegenleri lütfen 😁
Sürdürme gezegenleri @nunu. Durdur.Ben mutsuz değilim de sinirliyim. İnsanlara gıcık oluyorum 🤭 Daha dün kendi kendime “ergen misin kızım sen?!” diye söyleniyordum.
Ben birinin kalbini kırmadan sürdür gezegenleri lütfen 😁
Demaaaa…Bunun gezegenlerle bir alakası yok, sen insanlara gıcık olma hastalığına yakalanmışsın geçmiş olsun bunun bir kurtuluşu da yok haklısın da 😁
Evet gönül işi değildir umarım. Jüpiter venüs e aşık olmuş olmasınnn
Yengeçler cabuk olrtaya cıksın bu ne hadsizlik!!!14 Ocak 1:26'da Yengeç burcunun 23. derecesinde bir Dolunay meydana gelecek.
Suçluyu buldum yengeçmiş ldkmglkdfg
An derecesine Mars gezegeninden sert bir kavuşum var. Mars’ın Yengeç burcunda zayıf olması oldukça riskli bir durum. Bu dönemdeki tartışmalara, alınganlıklara, patlayıcı gerginliklere çok dikkat etmek gerekli zira ilişkiler bozulabilir. Özellikle aile ilişkilerini tehdit eden bir durum.
@Nobody![]()
hemen konu açtım okuyup sinirlenince az galdı geçecek diye gendimiziğ teselli edebilirik HÜĞ şdlömfgYengeçler cabuk olrtaya cıksın bu ne hadsizlik!!!
Kestirdin mi? Boyattın mi? Goster de bakayimmmBaya sevdim bu yeni saçlarımı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.