Herkesin sevgi anlayısı farklı, bazen kelimelerin cok önemi yokturrtam tersi seyler söylüoruz hatta : ) kajshd
Hiçççç 😁Demeyiz çünkü ne gerek var 😂😂
Herkesin sevgi anlayısı farklı, bazen kelimelerin cok önemi yokturrtam tersi seyler söylüoruz hatta : ) kajshd
Hiçççç 😁Demeyiz çünkü ne gerek var 😂😂
Herkesin sevgi anlayısı farklı, bazen kelimelerin cok önemi yokturr
Hiçççç 😁
Enerjinin bir şekilde yakılması gerek tabi lkasjddöve döve :) dermisim.
Enerjinin bir şekilde yakılması gerek tabi lkasjd
Bunu hiç tavsiye etmem. İmza atmayi çok sever kendileri lkjasdne sevgi ne enerji ne sinerji : )
simdi gece mesela, ona nasil sevdigimi nasil gösteririm, isirarak ; )) tabi kac tirmigini yerdim ; )
Bunu hiç tavsiye etmem. İmza atmayi çok sever kendileri lkjasd
Kesebilirsen gel bekliyorum 😂keseriz tirnaklarini : ))
Kesebilirsen gel bekliyorum 😂
O zaman bekliyorummtabiki keserim : ) var bir sürü yöntemleri .
Benim de benim de!Yeni yıla girdim gireli içim sıkıldı ha
Valla sorma 7 günü tamamlıym bitsin bu hafta diye geziyom kimle konussam uyuyamıyo hasta sıkkınBenim de benim de!
Ne geçmez haftaydı o öyle ya hu
Belki uyku düzenimin şaşması da bundandır 😲Valla sorma 7 günü tamamlıym bitsin bu hafta diye geziyom kimle konussam uyuyamıyo hasta sıkkın
Bu gezegenlere bir şey mi oldu başak konumuna falan mı geçti püğ
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.