Bu sendika işi hiç bana göre değilmiş, hiç sevmedim.
O konuda insanda biraz şerrooo luk lazım 😉
Yoksa sana göre değildir: )
Bu sendika işi hiç bana göre değilmiş, hiç sevmedim.
Çok sahtekar bir dünya, bir an önce kurtulmam lazim (:O konuda insanda biraz şerrooo luk lazım 😉
Yoksa sana göre değildir: )
Çok sahtekar bir dünya, bir an önce kurtulmam lazim (:
Madem öyle uygun görmüs peder bey, beyfendi hazretlerine miras daha cok kalsin (:
Katılmakla birlikte, aklıma ilk gelen şey entropi oldu. Yaşadığımız bu Evren'de öyle değil mi? düzenden düzensizliğe doğru gider.Her şeyin mükemmel olduğu dünya sıkıcıdır, evrimsel ve bilişsel gelişimin önünde engeldir, eylemsizlik sonuçtur ve bu çok boktan bir durumdur. Cam tavan deneyini bilenler için ; dürtüsel zincirlerini kıracak pirenin asi olması gerekir ki özgür kalsın, fanus içinden kurtulan pire öz itibarı ile kötüdür, çünkü düzeni bozar , ancak özgür olan o dur maalesef.
Gündüz Vassaf , Cehenneme Övgü kitabında "özgürlük cehennemdir" diyor, bir taraftan da John Milton'dan alıntı yapıp
"Cehenemmde krallık ; yeğdir cennette uşaklığa" demeden geçmiyor. Her iki kutup edebiyatını da ayrı seviyorum, iki cephede kendince haklı aga
Katılmakla birlikte, aklıma ilk gelen şey entropi oldu. Yaşadığımız bu Evren'de öyle değil mi? düzenden düzensizliğe doğru gider.
Her işin başı audur. Aunu çekmediysen olmaz.Sabaha hiç güzel başlamadım...
Maalesef öyle bir şey değil Börteçine..Her işin başı audur. Aunu çekmediysen olmaz.
Nasıl bir şey?Maalesef öyle bir şey değil Börteçine..
İstanbul Fatih'te yaşanılan cinayet.. 2 genç kızı parçalara ayıran kişinin de daha çocuk olması...Nasıl bir şey?
Sigarayı yaktım gerçekten.İstanbul Fatih'te yaşanılan cinayet.. 2 genç kızı parçalara ayıran kişinin de daha çocuk olması...
Kalbimin ortasına kocaman bir şey oturdu sanki,o kadar üzüldüm ki.Gün nasıl iyi olsun?
Bilekliğimin charmını kaybettim
Çok severek aldım illa hevesim kursağımda kalsın ok..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.