Nerede yaşadığımı dahi bilmezken havanın sıcaklık oranını bile düşünüp Kayseri'den ayrılıyor.... Vah vah.Ben ayrılıyorum Kayseri den. Soğuklar geldi kışın burda yaşanmaz.
@Rayiha nın yanına gidecem. Sıcak iklim doğalgaz derdi yok oh mis
Nerede yaşadığımı dahi bilmezken havanın sıcaklık oranını bile düşünüp Kayseri'den ayrılıyor.... Vah vah.Ben ayrılıyorum Kayseri den. Soğuklar geldi kışın burda yaşanmaz.
Sen dün telefonda konuşurken Mersin/Pozcular tarafındayım demedin mi?Nerede yaşadığımı dahi bilmezken havanın sıcaklık oranını bile düşünüp Kayseri'den ayrılıyor.... Vah vah.
Vay arkadaş....Sen dün telefonda konuşurken Mersin/Pozcular tarafındayım demedin mi?
Pastırma dogramayi öğren işin hazır :) dolgun maaş, sigorta, yemek, yol parası benim bile ogrenesim geliyor :)Ben ayrılıyorum Kayseri den. Soğuklar geldi kışın burda yaşanmaz.
Neyy, pastırma doğrama ile dolgun maaş mı?Pastırma dogramayi öğren işin hazır :) dolgun maaş, sigorta, yemek, yol parası benim bile ogrenesim geliyor :)
Dün aradın ya.Vay arkadaş....
Benim benden haberim yok,hadi haberim yok bir de telefonla konuşup Mersin demişim...
Allah Allah. :d
Gelip alsana😄Tamam tesbihimi geri verr oltu tasii o cok degerli 🤪
Süvari, ortalık karıştırma....Dün aradın ya.
1 saat tarımcılıkla hayvancılığı anlattın
Ben de sen gibi düşünüyordum, ama öyle değilmiş :)Neyy, pastırma doğrama ile dolgun maaş mı?
İyi de doğramakta ne var ki?
Pastırmayı kayseri de doğruyacaksın dikkatini çekerim.Neyy, pastırma doğrama ile dolgun maaş mı?
İyi de doğramakta ne var ki?
Sorsana kaç kez bindim. Ergenlikte heves edip tırmanamadığımı hatırlıyorum sadece. Şimdi bilmiyorum yeni nesil araçlar konfor ve kolaylık bakımından daha gelişmiştir.Merdivene de basamıyorsan, eyvah diyorum.
Çemenli çemensiz diye ayıracak başka ne işi olabilir?Ben de sen gibi düşünüyordum, ama öyle değilmiş :)
Sorsana kaç kez bindim. Ergenlikte heves edip tırmanamadığımı hatırlıyorum sadece. Şimdi bilmiyorum yeni nesil araçlar konfor ve kolaylık bakımından daha gelişmiştir.
Adam işi çözmüş :)Pastırmayı kayseri de doğruyacaksın dikkatini çekerim.
Orası Kayseri!
Biraz fazla kaçırsan pastırma niyetine seni doğrarlar. Cam gibi olacak baktığında karşı taraf görünecek.
@Nepenthe sağ ol abi ben yapamam :d
Kağıt gibi ince dograyacaksin, asla kalın olmayacak, baktığında karşı taraf görünecek :)Çemenli çemensiz diye ayıracak başka ne işi olabilir?
Satır kullanmayı bilecek sanırım...
Eee?
Ben de bir şey sandım...Kağıt gibi ince dograyacaksin, asla kalın olmayacak, baktığında karşı taraf görünecek :)
O güzelim araca gel etme eyleme yazık olur. O kadar yazık olur ki tırlar piyasaya geldiğine utanır 😄Ayağının altına ekstradan kasa koyarız, binersin.
Tamam sen Kayseri'ye gel ben seni götürüyüm dograyabilecekmisin bakalım 😀Ben de bir şey sandım...
Pastırmacı Rayiha geldi hanımmmm :d
O güzelim araca gel etme eyleme yazık olur. O kadar yazık olur ki tırlar piyasaya geldiğine utanır 😄
Hodri meydan....Tamam sen Kayseri'ye gel ben seni götürüyüm dograyabilecekmisin bakalım 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.