Bütün İstanbulu dehşet baş ağrısı sardı sizin orası da mı öyleydi? Klima mı çarptı acabaBugun sıcaktan midem bulandı resmen..
Hafta sonu sanırım daha çok sıcak olacakmış..Bütün İstanbulu dehşet baş ağrısı sardı sizin orası da mı öyleydi? Klima mı çarptı acaba
Dondurmacı önlerini doldururuz da yine çıkarız şekerim. Soğuk hava tak etti canımaHafta sonu sanırım daha çok sıcak olacakmış..
Bunalım..
Temizledim bahşişimi alayım efenimm@Nobody beyy rica etsem profilimi bir temizler misiniz? Lütfen pamuklu bezlerle olsun.
Hızınız gözlerimi doldurdu. Bahşiş mi? Oda nedir yenilir mi?Temizledim bahşişimi alayım efenimm
Orta doğu ve balkanların en hızlı temizlikçisiyimmHızınız gözlerimi doldurdu. Bahşiş mi? Oda nedir yenilir mi?
Of yine aynı yerde aynı replikten vuruldum.Orta doğu ve balkanların en hızlı temizlikçisiyimm
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.