Uyku da öyle bir şey mübarek, ihtiyaç olmayan zamanda gözümde bitiyorUykuyu bana yolla çay senin olsun oluyor mu öyle 🤣🤣🤣🤣
Uykusuzluktan döner 🚬 temiz uyku turp gibi eder seni ağrı kesici alıp yatınca iyi kalkarsın sabahDün gece hic uyumadan döndüm.. insanin deli gibi basi döner mi ?
yarın gelyodünkü güneş nerede acep?
kırdığın için kırılıp üzülme canın sağ olsun zamana bırak ve sakin ol güzel günler dilerimHiç kimseyi kırmak istemiyorum. yine de dünyanın en kırıcı insanına dönüşmüşüm, bunu fark ettim. Vallahi de billahi de düşmanımın bile canı yansın, kalbi kırılsın istemiyorum ama yine de bir şekilde kırıyorum.
Oğlum yaklaşmayın lan bana. Yeminle çok üzerim.
İnşallah diyelim. Sana da iyi günlerkırdığın için kırılıp üzülme canın sağ olsun zamana bırak ve sakin ol güzel günler dilerim
Bir soğuk bir sıcak kaptık galiba şifa.
+1 soğuk algınlığımı biri mi bulaştırdı bilemiyorumBir soğuk bir sıcak kaptık galiba şifa.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.