Burada açılan programı öğrenemedimBurada yayın açarsan gece aç ama yayın gününü saatini önceden haber ver çiçeğim yayının olduğunu bileyim kaçırmak istemiyorum
Özellikle Burç yorumlarından sonra (sabaha dek kırılmıştı 😁😂) ahh @SleepleSsS kulakların çınlasın
Benim twitchim yok ki ama Bi bakayım oraya da üye olalım en kısa Zamanda çiçeğimBurada açılan programı öğrenemedim
Twitch üzerinden açıyom işte oraya üye olmak bi maile bakıyor olur musunuz bilmem chat anlık akıyor falan
Burdan yayın yapılan programı indirdimde esra falan gösteremeden iş güç dedi gitti öyle kaldı 🥲
Karpuz pahalı kim almış da denize atmışYaz geldi, karpuz kabuğu denize düştü. 3 yıldır tatil yapamayan biri olarak bu sezon 1 ay boyunca Datça palamutbüküne demir atıyoruz.
Kabuğunu atmışlar zaten 😀Karpuz pahalı kim almış da denize atmış
Kabuktan reçel yapıyorlar artık... Pahalı olunca...Kabuğunu atmışlar zaten 😀
Ben bi konu açıcam yardımcı olurum ordanBenim twitchim yok ki ama Bi bakayım oraya da üye olalım en kısa Zamanda çiçeğim
Olsa da yesekİşten eve gelirsin, mutfağa girersin ve seni şöyle bir sürpriz karşılar. Vay tırnağına kurban olduğum anam benim ❤️
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.