Ramazandan sonra piyasaya sürTabi efenim :)
Yaptım 1-2 tane de kayıt için üşeniyorum yorucu.
Allah aşkına konuşmasın ya. Geriyor beni... Eğer rol değil gerçekten böyleyse vah vah vahMurat Kurum'un son programı çok cringe. Mevzulara katılsa neler olurdu çok merak ediyorum. Sadece bu bile o adama hiçbir şey emanet edilmemesi gerektiğini gösteriyor
Valla rezalet bir durum. Şahsi olarak sıfır oy alır. Ama partisinin gücü ile oy alacak. Akşam öğrencilere sözde yemek yapmış yanmayn Ocak ile. Neyse ki Ankara'nın böyle dertleri yok.Allah aşkına konuşmasın ya. Geriyor beni... Eğer rol değil gerçekten böyleyse vah vah vah
Şahsına üzüldüm. Kendini iyice deli gibi gösteriyor :))Valla rezalet bir durum. Şahsi olarak sıfır oy alır. Ama partisinin gücü ile oy alacak. Akşam öğrencilere sözde yemek yapmış yanmayn Ocak ile. Neyse ki Ankara'nın böyle dertleri yok.
yok ben uzun yazicam dur fndmdmsmKısa tutalım son sözleri , sevemedim vedaları..
Kimsede çıkış demiyor mi Emrecim iftara bize gel
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.