bu saat de canim cikolata cekior...
neden nedennnn yaaa : )
Tatlı insanların canı sık sık tatlı çekerbu saat de canim cikolata cekior...
Zengin adayıdır...
Anlamadım ?Zengin adayıdır...
Neyi anlamadın ? Zengin değil demişsn 101 de çalışmazdı demişsin.. Bende şunu demek istedim.. Belki Zengin adayıdır ? 😂Anlamadım ?
Yazdığım mesajın üstünden kaç gün geçmiş. Senin alıntıladığın “var” kısmı.Neyi anlamadın ? Zengin değil demişsn 101 de çalışmazdı demişsin.. Bende şunu demek istedim.. Belki Zengin adayıdır ? 😂
Yok beee karnım agirmisti doktora gittim bizim dedi ara ver az iç bende hiç içmiyorum hakatten kendime geldim kizKahve dolu olmuyor muydu orası?
Ekonomik kriz kahvenizi de mi vurdu yoksa 😱
Ben granül kahve hiç kullanmıyorum uzun zamandır ya filtre ya Türk kahvesi o da zaten çok içemem çaycıyım ben ya fnxj bir de içmedikçe fark ettim ki aşiri yağlı gelmeye başladı granüllerYok beee karnım agirmisti doktora gittim bizim dedi ara ver az iç bende hiç içmiyorum hakatten kendime geldim kiz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.