Sabah 9'dan beri başım ağrıyor, 3 tane ağrı kesici içtim yine de fayda etmedi.
Teşekkür ederim sabah annemde aynısını dedi ya 😀Gecmis olsun, nazara mi geldin batman : )
Apartmanınızda jeneratör yok mu?Yarın işe götüreceğin yemekleri yapmışsındır. Mutfağı tertemiz etmişsindir. Bütün günün yorgunlugunu atmak için mısır patlamış, çayı demlemiş hatta çaya batıracağın bisküvileri bile hazır etmişsindir. Ayaklarini uzatıp tam film açmışsındır ve elektrikler kesilmiştir. Hayat çok seviyorsun beni biliyorum. Bende seni çok...
Sizde varsa bize gönderir misiniz? Adres karanlikta kalmış mahalle.Apartmanınızda jeneratör yok mu?
Bu klavye kız klavyesi bi kereeee@HolySpectre gitti yine paralar
Ekli dosyayı görüntüle 12585
Şu klavyeyi de görmez olaydım keşke elim kaşınıyor şu an3,799.00 TL cik
Ekli dosyayı görüntüle 12586
Keşke bunu görmeseydim
Kutlamasa mıydım özür dilerimKeşke bunu görmeseydim
Charlie chaplin yok mu? :))Kutlamasa mıydım özür dilerim
Daha Anadolu esintileri olsun istersin sandım
![]()
Twist olsun mu?
aynenGüneş ne güzel insanın içini ısıtıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.