sanki bugün yeni yıla girmeyecekmişiz gibi, yılbaşı değilmiş gibi hissettiriyor .
Çünkü yeniyıl bize girecek @Cherry yeni zamlarla
Acıda da öldürmez....Ben dün akşam hissettim biraz girdiğini asdfghjk
Öldürmeyen acı süründürüyor.Acıda da öldürmez....
Alışverişten mi döndün dün
Öldürmeyen acı süründürüyor.
Yok zam haberlerini görünce :)
Zalimler kitapsızlar Allahsızlar Malkoçoğlu nerede?ben mağazaya girdim sürekli aldığım ürünü aldım yan da da reyon görevlisi dedim fiyat listeniz nereye gitti
bu gün hepsi değişti demez mi %40 kilitlemişler missss
Hepimizi hor kullanıp, kırdılar (:kırdın
Hepimizi hor kullanıp, kırdılar (:
Allah akıl sağlığımıza zeval vermesin zam dediğin nedir bugün gelir yarın yine gelir sonra yine gelir yine gelirReis hepsinin belasını verecek
Reis asıl çıkışımızı 2024 ile başlatıyoruz demiş. Bu senaryoda yanan yine biz oluruz 😀Reis hepsinin belasını verecek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.