Kara borsa
almanyada satiyorlar coktan.
Aslinda iyi para yapardim ama degmez : ) arastirmasini yapmistim.
FDA da onaylayacak sanırım, yılın şirketi falan seçildi herifler, tam gaz giriyorlar
Yalniz satislar o kadar cok ki , isteyenler bir kac hafta beklemesi gerekiyor.
Wegovy zaten ozempic üzerine cikti . OZEMPIC diabet hastalari oldugu icin , kullanamiorlardi. Gerci halen kullanamiyorlar..
Wegovy 2 kat daha pahalli ama izin olsada piyasa da bulunmasi yine zor. Yetmior cünkü ; )
Yilin sirketi olsun olmasin , en cok para yapani onlar oldu evet : )
insülin direnciyle ilgili bir şeydir , bazı kadınlar insülin iğneleri vuruyor kendine bak onu biliyorum, eczaneler para kesiyor burda![]()
Ben istanbulda eczasiyla konusmustum, ciddi ciddi p
Ozempic getirecektim : )
Gözler fal tasi gibi acildi tabi : )
Zaten Tr de iki katina satiyorlar. ben yüzde 150 kar yapardim : ) ama sonra vazgectim.
100 tanede olsa degmezdi : ) o isi yapmaya..
Sonra kendileri kendileri icin istediler ( yersen tabi)
satarız, hiç problem değilbi lojistik maliyet çıkar fiyat belirleyelim, gerekirse depolara teklif ederiz
![]()
insülin direnciyle ilgili bir şeydir , bazı kadınlar insülin iğneleri vuruyor kendine bak onu biliyorum, eczaneler para kesiyor burda![]()
öyle bir insülin yapmislar ki , insanin akli hayali duruyor gercekten.
Bence harika bir basari , en cok da ciddi ciddi diabet hastalari icin , yalniz bu en cok kilo verenlerin isine yaradi : )
aynen öyle oldu valla , değişik durumlar.
Güzel kadınların çoğu koşu yapıyor bildiğimbi deneseler iyi olabilir
Bu insulin ile basarili olmak isteyenler, bastan bilgili olmalari gerekir, ve bu ilacin vücutta etkisini ve mantigini anlamasi gerekir.
Kesinlikle 20 kilo altinda olan insanlara vermezdim.
neyse buraya yazmayayim uzun hikaye simdi.
kısa keseriz @Cherry ayıpsın![]()
bana içini dökebilirsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.