elde değil can sıkmamak, dönüyor dolaşıyor denk geliyor işte. biraz argo olacak ama adamın biri karısına hanım senin gözünün sürmesinin benim popoma zararı var demiş. seviyesiz insanların seviyesi alakasız da olsa bir yerde etrafında ki kişilere zarar veriyor . söylenecek söz kalmayınca hayırlısı olsun demek lazımmış. hayırlısı diyelim bizde @GünışığıÖnemsiz insanlara niye canın sıkılıyor ki öyleyse salıver gitsin
geçmiş olsun ıhlamur, nane, kekik vb içebilirsen iyi olur . yada bir bardak ılık suya bir limonu sık iç hocam tekrar geçmiş olsunBoğazım şişmiş
Teşekkür ederim. Akşama bu dediklerini içiyorum :)geçmiş olsun ıhlamur, nane, kekik vb içebilirsen iyi olur . yada bir bardak ılık suya bir limonu sık iç hocam tekrar geçmiş olsun
rica ederim hocam acil şifalar olsun inşallahTeşekkür ederim. Akşama bu dediklerini içiyorum :)
Geçmiş olsun @Nepenthe yine mi hasta oldun :/Teşekkür ederim. Akşama bu dediklerini içiyorum :)
Teşekkür ederim, hastamıyım bilemedim, boğazımda şişlik var gibiGeçmiş olsun @Nepenthe yine mi hasta oldun :/
Neyi?Yapmaaa
Savaşı
Peki.Savaşı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.