Kombi özgürlüğünü ilan etti fena yanıyor ayarı mı bozuldu ne oldu ev ateş atıyor fatura içler acısı :))daha dur kış gelmeden ne diyorsun yaw
Kombi özgürlüğünü ilan etti fena yanıyor ayarı mı bozuldu ne oldu ev ateş atıyor fatura içler acısı :))daha dur kış gelmeden ne diyorsun yaw
iyiyim şükür teşekkür ederim ^^@nunu çok geçmiş olsun. Sen bünye güçlü toplarsın:))) Dm de asıl derdimden bunu söylemeyi unutmuşum🤭
baya toparladım biraz halsizlik işte tat tam gelmedi gibi ama gene iyi atlattım diyorum sağolasın@nunu geçmiş olsun, iyi misin?
İyi ol.baya toparladım biraz halsizlik işte tat tam gelmedi gibi ama gene iyi atlattım diyorum sağolasın
Sen nasılsın ^^
Hoş buldum 😊 nasılsınAramıza yeniden hoş geldin öyleyse 🌸
Çok iyiyim, ya sen nasılsın? seni beklemekten kimse vazgeçmemiş farkında mısın :dHoş buldum 😊 nasılsın
Hem de nasıl. O gün çok yorgun oluyorum bende.Geçmişe dönük gördüğüm rüyalar yoruyor beni.
Geçmişinizi rüyanızda mı görüyorsunuz![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.