Hem o hem cem adrian
O kadar lahmacun, adana filan konuştuk artık gerçeklerle yüzleşme zamanı. Gidip bir mercimek çorbası içiyim :)
Daha ne istiyorsun. Yat iştevalla SIKILDIM..
Ben calisan bir kadinim , hasta olup evde durmak gebertior beni.
lahmacun adana pahalli tabi simdi : )
Daha ne istiyorsun. Yat işte
Dizi,film izle. Ben mi söyleyim bunu daSIKILIYORUM, aliskin olmayinca . Birde deli deli düsünceler kafada.. Calisirken fazla duymuorum kafamin icini.
Dizi,film izle. Ben mi söyleyim bunu da
Deli düşünceler ne olaki. Birini kesip,biçmiyorsun inş
Anladım hafif kafa gitmiş bir hal anladım. Allah kolaylık versinizledim ama ben cok film izleyen biri degilim .
Birini kesip bicmek insani düsünürken SIKMAZDI..
Deli düsünceler yanlis oldu belki , daha cok zihnin konusmasi diyelim biz ona.
Cem'in biletler tükenmiş neyse yine gelir o 😅 grinko da önden izlenir en güzeli sen gidiyor musungrinko ankara ya geliyor ama sadece numarasız koltuklar var, Cem de burda 17 aralıkta, kombo yaparsın![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.