Ben bunu geçen hafta çekmiştim aslında. Pastane simitleri genelde böyle oluyor. Sokak simitleri daha ufak ve gevrek oluyor.Simitlere bakarken ağzımın suyu şuradan akmış gitmiş ne kadar büyükler bizim simitler mi ufak yoksa
Ben bunu geçen hafta çekmiştim aslında. Pastane simitleri genelde böyle oluyor. Sokak simitleri daha ufak ve gevrek oluyor.Simitlere bakarken ağzımın suyu şuradan akmış gitmiş ne kadar büyükler bizim simitler mi ufak yoksa
Aynen öyle. Bunlarda tam taş fırın simiti sayılmaz aslında. Odun ateşinde pişmiyor doğal gaz ocağıyla pişiriyorlar. Ama taş fırın simiti gerçekten çok iyi olur.Ama taş fırın simidi o bizim pasta simitleri öyle değil poğaçanın çok susamlısı gibi bizimkiler @Brhn
Ahh ahh odun kokusu sinecek üstüne o başka tabi afiyet olsun güzel bir çay mis missssAynen öyle. Bunlarda tam taş fırın simiti sayılmaz aslında. Odun ateşinde pişmiyor doğal gaz ocağıyla pişiriyorlar. Ama taş fırın simiti gerçekten çok iyi olur.
Böyle canın çekmiş gibi oldu vicdan yaptım 😀Ahh ahh odun kokusu sinecek üstüne o başka tabi afiyet olsun güzel bir çay mis missss
Karnım tok yoksa koşar giderdim fırınaBöyle canın çekmiş gibi oldu vicdan yaptım 😀
Karnım tok yoksa koşar giderdim fırına![]()
hoşbuldum ben corona nunu naber lknjdfmgşkfldg@nunu yavru hoş geldin
ne için yine miYine mi ?
korona mı odun yinehoşbuldum ben corona nunu naber lknjdfmgşkfldg
bi normal grip soğuk algınlığı gibi bişe geçirdim iyileştim dedim bayada toparlamıştım hattakorona mı odun yine![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.