Yoo hiç üzmem. Yazmazsam olmazdı yazdım geçtiÖlümlü dünya @Tupac bey üzmeyin kendisinizi sanal şeylere
Müge de hangi olaylar vardıMüthiş bir gün. İşe gitmedim. Sabah Müge, bir ara Demet Akalın falan vardı. Şimdi de yemekteyiz izliyom..
Bişey yoktu ya. 80 inde yoldan çıkmış bi amca vardıMüge de hangi olaylar vardı
Amcalar aşkı sonradan keşfediyorBişey yoktu ya. 80 inde yoldan çıkmış bi amca vardı![]()
Biz erkeklerin sorunu da buAmcalar aşkı sonradan keşfediyor
FAtura geldiğinde gör bir de sen zorluğuDoğalgaza geçmek ne zormuş.
Aidatları yiyen yöneticilerden kurtulduk ya. :dFAtura geldiğinde gör bir de sen zorluğu
he sen merkeziden kombiye geciyorsun vauuuu inşallah ısınırsınız eskisi gibiAidatları yiyen yöneticilerden kurtulduk ya. :d
Hava ne kadaaaarrrr sogukkk allahimm
araba Cam sil ilaci bu sabah ; ) temizleyeyim dedim.. saniyede dondu bea ; ))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.