peki neredesin dediklerinde nüüyork diyince mutlu oluyor musun
Hayır Ankaralıyım dediğimde daha mutlu oluyorum
peki neredesin dediklerinde nüüyork diyince mutlu oluyor musun
ankara da güzel memleket ama nüüyork bi başkadır yaHayır Ankaralıyım dediğimde daha mutlu oluyorum
Ihlamur uyumadan önce iki bardak, üstüne bir tane aferin. geçmiş olsunKalkıp bir shot yapsam.. Zencefil, zerdeçal, karabiber, limon.. Sonra aç karnına fondip. Ama bende o motivasyon yok. En iyisi boğaz ağrısına devam.
Teşekkür ederim.Ihlamur uyumadan önce iki bardak, üstüne bir tane aferin. geçmiş olsun
View: https://www.instagram.com/reel/C0HEAHqC9i7/?igshid=ODhhZWM5NmIwOQ==
Ahh sen Farsça, Edebiyatın en ağdalısı hüznümün sevdalısı 🚬
Teşekkürler Mevlana ❤️nu man oto mac farsça
Ex nihilo diyeyim barişimdi doğa filozofları sırayla su ateş toprak hava sayınca arkhe diye, oradan adamın biri zıplayıp apeiron demiş. ne diyon bu işe @Süreyya
Ex nihilo diyeyim bari
Arkhe lider demek yani felsefi anlamda ilk olan hani su soru var ya..bütün sorun yaratılanla ilgiliymiş , efsane bir söyleşi dinledim, diyor ki değişken olanı "şey" olarak kabul etmemiş yunanlar, mesela masaya masa diyoruz ancak şimdilik, masa çürüyüp yok olacağı ve yüklediğimiz anlamı taşıyamadığı için varlıktan sayılmıyormuş
bu arkhelerin çıkış noktasıymış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.