Bence sözleşme imzalayıp evlenilmeli. Kimsenin aşkı beş kuruş etmiyor 

Hiç yeni haberim yok @Lucas sende varsa bana da haber et lütfen:))İyidir Lotus, senden naber?
1. Sensiz buralarda 1 kişi eksiğiz.Hiç yeni haberim yok @Lucas sende varsa bana da haber et lütfen:))
Sanırım biraz tükendim , durgunluk çöktü üstüme
Yok geçer :)Nazar mi degdi enerjine ne olduu
Yok geçer :)
Pöfff
Çık manzaralı bir yere çek arabayı.
arala camı çekirdek soy doğaya at kabuklarını
ben de çekirdek çıtlamam zaten araba kirlenir illa içine atatrımEskilerde ne cok yapardim, ama cekirdek citlemezdim sigaraaaa
ben de çekirdek çıtlamam zaten araba kirlenir illa içine atatrım
sigara aslaaaaaaaaa
belki meşrubat![]()
hadi atlayın gelin 3 kişi alırım arabaya manzara deniz ışıklar ve bulurlarSigaraa vazgecilmezimdi yaaa 😍 ama arabafan iner icerdim, du bi bakayim bi manzara bulabilecekmiyim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.