onuda ben mi düşüncemadama acirim : )
onuda ben mi düşüncemadama acirim : )
onuda ben mi düşüncem
Tabi soğuk hava da ayri maceraBiran önce yaz gelsin istiyorum![]()
Bütün müşterilere yedikleri besinlerin çoğunun ve geri kalan besinlerin marinasyonu için kullandığımız malzemelerin israil malı ya da direkt yahudi sermayesi olduğunu söylemek istedim.
Sebzelere hiç girmiyorum hepsi bknz
Ayaklarım şişti be
En iyisi köye yerlesip ot ekmek, haṣaṣ falan domates kdhsjs
ekemiyorsun işte, mecbur linkte ki tohumlardan alıyorsunAta tohum yok artık
![]()
Eee bu tohumlar hep ignelidir katki maddelidir iste nasil diyorsaniz.. biz ölelimmi ya bunlarin eline kalmak istemiyorum ben? Herseyden kacarken her yerden yakalaniyorum
ben sana çözerim ata tohum, bunlar gibi kısır değil, her mahsulden aynı zamanda tohumda alabiliyorsun, bunlarda yok tek kullanımlıkKöye göçtüğünde haber et
Sen bitanesin yaa, varligin güven veriyor 🤩 yenge hanima saygi ve selamlar![]()
Antepte soğudu
Dağı taşı satacak kıza Tapu kalmadı elinde.İstersen dağlar dağlar, istemezsen tarlalar...
yazı yine özlerizgeçmiş olsun ayrıyeten
ben sana çözerim ata tohum, bunlar gibi kısır değil, her mahsulden aynı zamanda tohumda alabiliyorsun, bunlarda yok tek kullanımlıkKöye göçtüğünde haber et
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.