Sende ne güzel ekşın varulan yatak odası benim odaya uzaktı yine.
şimdi duşa geçtiler sanırım akjdaskjda
bu kadar ateşli olduklarını bilmiyordum askdjaskjd
birazdan sesleri kesilse iyi olur. duvara vurma yöntemiyle bölmek istemiyorum. her an yatışa geçebilirimSende ne güzel ekşın var
ben bazen sabaha kadar bağlama dinliyorum.
beylikdüzü sitelerini özledim birden![]()
belli belirsiz geliyey benim bağlama sesi çok kederli şarkılar söylüyor eleman içim acıyor bazen rakı açasım geliyor yataktabirazdan sesleri kesilse iyi olur. duvara vurma yöntemiyle bölmek istemiyorum. her an yatışa geçebilirim
sabaha kadar bağlama duysam çok kavga ederdik kesin. gürültüye gelemiyorum pek
yok yaa atış serbestbelli belirsiz geliyey benim bağlama sesi çok kederli şarkılar söylüyor eleman içim acıyor bazen rakı açasım geliyor yatakta
susturucu hediye et komşuya![]()
Aman elleşme onların işi zaten zor bir de sen taş koymayok yaa atış serbesttakılsınlar. sustular zaten bitmiştir diye düşünüyorum akdjjasd
çocukları nereye gönderdiler acaba aklımda o soru var ksajdkas
Evlendirmek gerek seniyine üsüyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.