İçinden Geçeni Söyle

Es1967

Altın Üye
yardım talep ettin tamirici önerisine kadın olsun iması içeren Women mesajını yazdın
sonra istediğin yardımı bulamadın diye ekonomik olarak aşağılamaya çalıştın
beni değil üzerime bile alınmadım ama diğer arkadaşlara fakir yaftası yakışmadı .
öyle takıntılı biri değilim önem verdiğim kişilere ayrıca bir ilgi gösteririm doğru ama sen o sınıfa dahil değilsin çünkü tanışmıyoruz.
üyeliğin konusun da o karar sana kamış beğenmediğin ve aradığını bulamadığın bir yerde kalman zaman kaybı olur tabi son karar senin iyi günler dilerim.
Yanlış anlaşılmaları düzelteyim hemen ondan sonra da bir daha muhatap olma benimle. Hayatı bu kadar ciddiye almayan biri olarak forumda 2 kelam mesaja takılıp bu kadar ciddiye alan biriyle bir daha muhatap olmak istemem şayet.

1.si tamire gidilecek bir durum değil. Ayrıca dürüm yersiniz diye tiye alan sensin.
2.si cevabından dolayı women ı sana yazdım. Kadınlar ilgilensin yardım etsin demedim öyle bir imada bulunmadım.
3.sü Kimseyi ekonomik anlamda aşağılamadım çünkü öyle biri değilim. Sen bu anlamı çıkarmak için bayağı bir beynini yormuşsun :)
Kullandığım telefon ıphone 7 . Yakında piyasadan kalkacak. Iphone kullanınca zengin havalı mı olunuyor :)
4.sü takıntılı birisin ! Boşuna inkar etme. Takıntılı olmasan sabah sabah basit bi yardım konusundan bile bu kadar anlam çıkarmazdın.
5.si esprisine yazdığım “ istemiyosan gideyim” mesajını bile ciddiye alıp açıklama yapmışsın :)
Aradığını bulamadıysan gidebilirsin demişsin. İyi de ben bir şey aramıyorum ki. Şuana kadar burda takılmam gayet keyifliydi. Sen biraz limon sıktın.

Bir daha görüşmemek üzere. Sana da iyi günler

Johns

Gümüş Üye
Güne eksiyle başlamak 230 dolar lastiğe para mı verilir ya

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Ayyy belim ağrıyor

Frenk

Altın Üye
3 Gün uyusam yetmez sanki

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Janna_lol.jpg

JANNA ma BUFF gelmiş çok mutluyum

Cherry

Elmas Üye
sonra oturdum o mutfak masasına. nasıl bu kadar kendimi kaybettiğimi düşündüm.

tek başımaydım, ama masa çok kalabalıktı...

Üst Alt