Teşekkürler, @Heavenly çok iyiyim sen nasılsın?
Teşekkürler, @Heavenly çok iyiyim sen nasılsın?
İyisin iyisin yeni oyuncağını gördüm az önce :dBen de iyi olmak için çabalıyorum buna da şükür diyelim ^^
Nazarımda deymez ama bilemedimAlt tarafı 5 km yürümüşüm. Ayaklarım sızlıyor...: (((((((((((((((((((((
Neyi dicem bilemem dicen demedimbilemem
o kadar doğru ve yerinde bir düşünce kiNeyi dicem bilemem dicen demedim
ben asıl benim yorumumun üstüne yorum yazdın bildirimi neden gelmedi onu sorguluyorumo kadar doğru ve yerinde bir düşünce ki
bilemem :dben asıl benim yorumumun üstüne yorum yazdın bildirimi neden gelmedi onu sorguluyorum
Bilemem dicen mi 🤣🤣🤣🤣
Teşekkürler 🤣🤣🤣bilemem :d
İyisin iyisin yeni oyuncağını gördüm az önce :d
Aaa ayıp ettin uzatayım bir paket sigara nffjxxjsigaram yok kumarım yok ne yapayım kendimi öyle avutuyorum bende![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.