Lazım olur yanına
![]()
Lazım olur yanına
Alaman getirden ne istiyorsan isteaynen olur : )) bitteri varsa ondan alayim : ))
Alaman getirden ne istiyorsan iste
Kurye miyim ben ?
İstanbulda olsan şimdi bi telefonla hepsi kapına geliyor oooof of Memleketin gözünü sevem
Atma @Cherry şimdi... saat 22 civarı gibi markette alışveriş yapıp restorana oturmuştun sonrasında. mis gibi karnımı doyurup otelime gitmiştim uyumaya.ya varya hic sorma ; ))
iki kasik pasta cekti canim onu bile siparis etmistim ..
yok baska mükemmel bisi ; ))
Burada saat 20:00 den sonra donakaliorsun : )
Atma @Cherry şimdi... saat 22 civarı gibi markette alışveriş yapıp restorana oturmuştun sonrasında. mis gibi karnımı doyurup otelime gitmiştim uyumaya.
senin yaşadığın bölgesi biraz kötü olsa gerek !
Taksiciler öldürüllmesin memlekette
ben de Almanya'dan söz ediyorum... hayat gayet devam ediyor bitmiyor gittiğim yerlerde. senin olduğun yer anlattığın gibidir.Burada dedigim almanyayi kast ediorum be : )
sizin orasi dedigimde , 1 haftalik istanbul tatilimdeydi : )
ben de Almanya'dan söz ediyorum... hayat gayet devam ediyor bitmiyor gittiğim yerlerde. senin olduğun yer anlattığın gibidir.
İstanbul da evet hayat durmaz 24 saat ne istersen var. o resmini attığını da bir telefonda kapına getirirler.
Yasalra uyalım uymayanları polise bildirelim
Öyledir bizim ülkemizin memurları kadın görünce üffff :)Ya Istanbulda beni Polis , arabasiyla markete , red bull almaya bile götürmüslügü vardir..
Gerisini sen düsün : )
Polislerimiz çok genç fit ve yakışıklı artık anlıyorlar böyle nezaketli şeylerdenYa Istanbulda beni Polis , arabasiyla markete , red bull almaya bile götürmüslügü vardir..
Gerisini sen düsün : )
Ndıfj videoyu gördüm sapık gümrükçü diye yaymışlarÖyledir bizim ülkemizin memurları kadın görünce üffff :)
bir keresinde ipsalada da gümrük memuru motorsikletle gelen ingiliz kadına ya bırak şimdi herşeyi gel kahve içelim bende mola vereyim diyordu
dünyaya rezil etti bizi
Allam sen bizi aklı başında insanlarla ödüllendir
Polislerimiz çok ge fit ve yakışıklı artık anlıyorlar böyle nezaketli şeylerden
bir keresinde ipsalada da gümrük memuru motorsikletle gelen ingiliz kadına ya bırak şimdi herşeyi gel kahve içelim bende mola vereyim diyordu
Kızlardan kabul etmezler çiçeğim jgjdkxYa cidden polislerimiz bile 1 numara : ))
Gecenin ucunde yardim ettiler. onlarada red bul almistim ama kabul etmediler bile : )
Bir ingiliz polisi. kimliğini kullanarak bir kızı arabasına bindiriyor, alı koyup taciz ediyor.Ndıfj videoyu gördüm sapık gümrükçü diye yaymışlar
Kızlardan kabul etmezler çiçeğim jgjdkx
Bizim burda hesabı erkek ödüyor
Bir ingiliz polisi.
heee bende türk polisi sanmistim : ))
Kızın parasını yiyen ezik erkek muamelesi görüyor genelde burada😅😂
iste bende de o konuda alman mentalitesi var..
Ödetmiorum .. Senin parana mi kaldim psikolojisine giriorum : )
Kızın parasını yiyen ezik erkek muamelesi görüyor genelde burada
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.