Ayipsin atariz@Süreyya taaa 800km uzakta yasamak zorundamisin? 80km olsa olmazmi? Sifirlari atsak djsjs
sen isim ver yeter ben gerekeni yaparım senden az isim almadım :)@İ love you yaaa ben bazı film önerisi sitelerine bakınca yorumlardan kimisi çok iyi kimisi çok kötü diyor
Sana o filmleri söyleyim de önce sen izle iyiyse bize söyle olmaz mi fjxjxj cesaret edip izleyemiyorum ya kötü çıkarsa diye
Sanki futbolcuyum sağ ayak bileğim çekme yaptı geriye esnemiyor kitlendi kaldı... Penguen gibi yürüdüm bu'gün.. Bir ayağım sanki kısa diğeri uzun gibi.. Ne zaman kütler bu şerefsiz bilmem yarına geçmezse ayağımı kendime sokucam artık... O kadar'da sinirliyim..
Ben top oynamam ... Durduk yere oldu..Ben diorum koşmayın o topun peşine die: )
Ben top oynamam ... Durduk yere oldu..
Kaşar kısmı olmamış mı neEvet yaa benimde forumum var reklam olmasın şimdi diye özelde dolanan çok açık seçik niyetin belli... Bak hakkımda bölümü var adamlar sana orda hizmet vermiş çağırma site sahiplerine hakaret ediyorsun diyesim var... Ne insin ne cin... Bilinen bile değilsin kaşar..
ben 12 saat uyuyorumHer şeyin b.kunu çıkarıyorum yine. Haftalardır süren 4 saatlik uyku maceramı 7 saate çıkarıp sersem modun başka bir versiyonunu yaşıyorum.
Dengeler ne zaman eşitlenecek acEEEbAAA?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.