Sen şimdi azıcık saçımın olduğunu mu ima ediyorsun @leblebitozu 😒😂o tel tel saçlarının arasında bile kaybolurum. hem de hiç yolumu bulmak istemezcesine.... 🤗
Sen şimdi azıcık saçımın olduğunu mu ima ediyorsun @leblebitozu 😒😂o tel tel saçlarının arasında bile kaybolurum. hem de hiç yolumu bulmak istemezcesine.... 🤗
hiç öyle birşey demedim. her telinde kaybolmaya değer olduğuna vurgu yapmak istemiştim bal böceğim.Sen şimdi azıcık saçımın olduğunu mu ima ediyorsun @leblebitozu 😒😂
İvvvetttttttt 😒hiç öyle birşey demedim. her telinde kaybolmaya değer olduğuna vurgu yapmak istemiştim bal böceğim.
hem saçın olmasa da severim ki sen ben. ben seni saçın için mi sevdim sen bunu ima ediyorsun yani ???? 😒😂
bende çok uyuyorum hava değişimi diyerek çok üstünde durmadımBilsem neyim var
Hep uyku hep uyku
Diyorum birinin dizlerine yatayım sabah akşam uyuyayım
@nunu neyim düşmüştür sence?
Doktora gitmeden hemen analiz.edelim🙈🙈
Kız 12 saat nasıl uyudun🙈bende çok uyuyorum hava değişimi diyerek çok üstünde durmadım
Bedenim dinlenmek istiyorsa vardır bir bildiği![]()
![]()
Sıcak daha enerjik zamanlardan birden üşüdüğümüz bir ana geçtik tepki veriyordur napsın yaw
valla 12 saat uyumuşum bugün sabah güzel uyanıyorum
@leblebitozu sende uykulu musun bakalım belkide genel bir durumdur
evet tatlım acaba tam olarak ne diyorsun sen ? 😂bunu özelden konuşalım şimdi yanlış anlaşılmasın ortamda😂İvvvetttttttt 😒
Her sabah gülüşüme kurban oluyorsun ama😒😂😂
Hiç demiyorsun yavrum iyi gelişlerine kurban🙄😂
@leblebitozu ne diyorum ben,😂
ben son zamanlarda hep uykuluyum yaa. bıraksalar uyurum, uyumasam bile miskinlik yaparımbende çok uyuyorum hava değişimi diyerek çok üstünde durmadım
Bedenim dinlenmek istiyorsa vardır bir bildiği![]()
![]()
Sıcak daha enerjik zamanlardan birden üşüdüğümüz bir ana geçtik tepki veriyordur napsın yaw
valla 12 saat uyumuşum bugün sabah güzel uyanıyorum
@leblebitozu sende uykulu musun bakalım belkide genel bir durumdur
kedi mırlamasıığğğğğKız 12 saat nasıl uyudun🙈
Ben kurtlu beşlerde ışık görmüş tavşan gibi ayaktayım. Formül versene azıcık 🤭🤭
Dusunsens sana tam bakarken dile geliyor😂 sen ne kahkaha atarsın var ya🤭🤭kedi mırlamasıığğğğğ
![]()
![]()
Sabah uyandım tam yüzümün önünde bana bakıyordu.
Şaka bir tarafa bende şaşkınım ama gün içerisinde iyiyim :)
valla atarımDusunsens sana tam bakarken dile geliyor😂 sen ne kahkaha atarsın var ya🤭🤭
Kız bir gün konusmalari atsana diyeceğim ulu orta olmaz🤭🤭valla atarım
kahkahanın hakkını vermek bizim işimissss
zaten ben onla konustukça miyavlıyoraz kaldı öğrenecek ablası
![]()
![]()
çok güzel taklidimi yapıyor @Xasthur benden iyi yapıyor ben kendim sandım ne ara çektiniz beni diye tribe girmiştimKız bir gün konusmalari atsana diyeceğim ulu orta olmaz🤭🤭
Rast gelirsen dm den atsana çok eğlencelidir o
neden hacı? hasım mı edindin?Üyeliğimizii nasıl sildirebiliyoruz ?
Farketmeden öyle birşey yapmışım galiba her denk gelisimizde bir şekilde acigimi aramaya çalışıp laf sokma derdinde olan @leblebitozu arkadaştan rahatsız olmaya başladımneden hacı? hasım mı edindin?
engellediğiniz üyenin yazılarını görmezsiniz ben yorumlara hiç denk gelmedim ama rahatsız oluyorsanız engelleyebilirsinizFarketmeden öyle birşey yapmışım galiba her denk gelisimizde bir şekilde acigimi aramaya çalışıp laf sokma derdinde olan @leblebitozu arkadaştan rahatsız olmaya başladım
sen postları yolla bana analiz ediyimFarketmeden öyle birşey yapmışım galiba her denk gelisimizde bir şekilde acigimi aramaya çalışıp laf sokma derdinde olan @leblebitozu arkadaştan rahatsız olmaya başladım
aaa nereye gidiyorsun ? sohbet ediyorduk seninle ne güzel ? (: benimde enerjim yüksek benimle de konuşabilirsin kuzum ?Farketmeden öyle birşey yapmışım galiba her denk gelisimizde bir şekilde acigimi aramaya çalışıp laf sokma derdinde olan @leblebitozu arkadaştan rahatsız olmaya başladım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.