Akşam hava kararmadan önce... Paylaşmamıştım paylaşayım dedim...
Ozman umarim afiyet olmustur
Akşam hava kararmadan önce... Paylaşmamıştım paylaşayım dedim...
2007 2009'un yasari parajı benim... 11 yıl ara verdiydim evlilikle beraber şimdi devam ke yeniden..@Charismax sagopa rapci yani?
Kavga etmem kafam bozulursa şarkı yaparım torunlarına kadar jdfkjjhdskjgf hBaligin sevdigi kisiye laf etti, bakalim kavga cikarmi acaba dhdbsbhdshs
2007 2009'un yasari parajı benim... 11 yıl ara verdiydim evlilikle beraber şimdi devam ke yeniden..
hayır bu soruma cevap değil dostum2007 2009'un yasari parajı benim... 11 yıl ara verdiydim evlilikle beraber şimdi devam ke yeniden..
Heee bilerek öyle yazdım....Ben soruyumu anlamadim cevabimi? Bu iste bi terslik var sanki? Shsjhs
Ya biliyorum bende öyle düşünüyorum... Cem yılmazın o dediği şey işte hocam...hayır bu soruma cevap değil dostum![]()
şakasına sordum tabi , benim bir arkadaşım da profesyonel olarak yapıyor hatta buraya üye @fylanYa biliyorum bende öyle düşünüyorum... Cem yılmazın o dediği şey işte hocam...
Ciddi misin? Hangi dönemin.. Kesin eski mekanlar'dan tanışıklığımız vardır old ise..şakasına sordum tabi , benim bir arkadaşım da profesyonel olarak yapıyor hatta buraya üye @fylan
kendisi ile düetimiz bile var klsdsdjklskdfjskdf
şakasına sordum tabi , benim bir arkadaşım da profesyonel olarak yapıyor hatta buraya üye @fylan
kendisi ile düetimiz bile var klsdsdjklskdfjskdf
valla hacı cartelden beridir dinliyoruz , @fylan yapmaya başladığında sanırım sene 2010 falan dıCiddi misin? Hangi dönemin.. Kesin eski mekanlar'dan tanışıklığımız vardır old ise..
daha önce atmıştım foruma sanırım .d ama sen görmemişsinBizi bundan neden mahrum birakiyorsunuz beyfendiler???
norm enderin şarkısı mı hacı? direkt onun minvalde olmuş bu.Nakarata bak şimdi...
adaletini
siktiğim
ilimini deşirfre ederim
minder mor minder değil laf ebeliği yapma direk
sikerim
papuçun damda aklın
am
da kaşar baban
ana
lda
ananıda al gel bak çıktınız tiktokda
varsa gururun otur ağla ama sende o'da yok
daha önce atmıştım foruma sanırım .d ama sen görmemişsin
@Charismax buda bizim yaptığımız bir parça , sözleri birlikte yazmıştık. nakarat ben de geri kalanın tamamını @fylan söylüyor🙄🙄 mümkün, nasil bulcaz simdi?
valla hacı cartelden beridir dinliyoruz , @fylan yapmaya başladığında sanırım sene 2010 falan dı
Ha o zaman benden sonraymış Benim başlangıç 2003 oldu mevzularına girmek ilk kayıt 2005 sonu 10. ay... Çubuk micle başlayanlar zamanındanım ben.. 2009'a kadar kendi mypace'min ünlüsüydim milyon takipçim vardır herkeste vardı o dönem gerçi.. Bi askere gittim geldim space uçmuş... Youtube yoktu o zaman zaten amatör kayıtlardı ama kendi çapında bir etkileşimi oluştuydu.. Ulan evlendik 11 sene falan bırak denildi kızlı mızlı olaylar olduydu partilerde o zaman bu zaman bıraktık.. Şimdi ekipmanları kurdum home studyo olarak'da zamanı yakalayımıyorum ben biraz tuhaf oluyor ama kendime aldıklarım var.. 2 ay öcne sözleşme imzaladım netd ile spotfly falan ilerleyen zamanda bakcazdaha önce atmıştım foruma sanırım .d ama sen görmemişsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.