Avocadolu bile? vay anasini dermisim ; )
Sıcak, soğuk , et, balık, kebap her mutfakta seklimi koyarim
Avocadolu bile? vay anasini dermisim ; )
Birincisi bayer firmasindan, ikincisi esasli bir eczaci ile iletisim kurmustum bir ara 😂😂
Sıcak, soğuk , et, balık, kebap her mutfakta seklimi koyarim
Esasli bir eczaci 🧐
Bende bu ara o kategori ile is yapiorum : )
Burayi seviyorum , cünkü almanyanin en temiz en disziplinli sehri , ve avusturyaya ve alp daglarina yani Doga güzelliklerine cok yakin .
Kötü yani ise sadece, bu eyaletteki almanlar Tüm almanyadan daha soguk insanlari . ama dogma büyüme olarak alistik artik.
Zatenartik internasyonal oldu . Bir arada almani görmek zor : )
Seklin oluyum metalci sensin demi ajsks
Seni gormek guzel 😂 adim hasan memnun oldum
Tanidik mi geldin ajaba : )
ecza yazilimi isinde calisiyorsan osun iste , degilsen degilsindir zati
: )) Sende oysan sanirim hatirliyorum . Tekrar karsilasmak varmis eger oysan tabi : )
Evet benim 😂
Zor zamanlarda guzel muhabbet cevirdik senle
Nerden tanidin beni : ) Sen benim aklima hic gelmedin bile : ) Hatirlatmis oldun .
Seni tanimak zor degil la.
Hatıra fotografi gibi düşün
Beni tanimak zordur : ) ama unutmak kolay degildir diyelim biz .
Dik dur la: ) sekilden sekile girme hic sevmem bilirsin : )
Bide gulucuk atiyor desene kizim sen nasil benim durusuma soz edersin ?
İletişiminiz boyunca cinsinden dolayi kendine bir jest gectigimi falan mi dusunuyorsun ?
Töhmet altinda birakma beni @Cherry , muglak bir sey kalmasin de bakim nerede bozduk durusu ? Gel gel
Allah allah sen simdi neyi yanlis anladin ki ..
Seklin olayim dedin bende esprisine : ) dik dur sekilden sekile girenleri sevmem dedim bunu söylerkende gülümsedim.
Beni taniorsan bunu da anlaman gerekirdi .
Relax lütfen : )
Elimizden durusmuzu alirsan jolemsi bir insan oluruz canini yerim sakasi bile hos degil.
Tamam atarli hatunsun da serin gel
Seni ben taniyom da millet tanımıyor ifadelere dikkat edelim lutfen.
Bu kadar alinacagini bilsem daha dikkatli yazardim .
ama bu tamamen senin yanlis anlaman.
buradakiler de umarim yanlis anlamamistir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.