Sönen ateşe ateş demem @HolySpectre sürekli harlı olmali😂
Savaşmadan kazanamayacağını nasıl anlıyorsun peki 😂😂Bisey olmaz birazdan soner 🤣
Herkes basinin caresine baksin kardesim 🤣
Kaybedecegim savasa girmem ben 🤣🤣
Yelleyelim o zaman 😂Sönen ateşe ateş demem @HolySpectre sürekli harlı olmali😂
Gorunen koy uzakta degildir cunku 😂Savaşmadan kazanamayacağını nasıl anlıyorsun peki 😂😂
Butları getirmeye gidiyorum😂Yelleyelim o zaman 😂
Savaşırsan kaybedebilirsin. Savaşmazsan kaybedersin.Gorunen koy uzakta degildir cunku 😂
Yanlis zaman da girdigin bir savasi kazanamazsin.Savaşırsan kaybedebilirsin. Savaşmazsan kaybedersin.
Bence bu söz daha güzel ama sen bilirsin tabii ki 😂😂
Savaş kimin haklı olduğunu değil kimin güçlü olduğunu belirler 😂😂Yanlis zaman da girdigin bir savasi kazanamazsin.
Dogru zaman da girmedigin bir savasi kazanabilirsin 🤪
Sağlamından bi ikinci dünya savaşı ha? 😂😂Bi ara hep beraber oppenheimer'a izleyelim yaa sinema gibi yapalımNe yapsak, savaş filmi falan mı yazsak biz 🤣 🤣
Neden olmasın öyle bir site varSağlamından bi ikinci dünya savaşı ha? 😂😂Bi ara hep beraber oppenheimer'a izleyelim yaa sinema gibi yapalım
Evet ya konusu da açılmıştı aslında. Bi ara gündeme getirsek fena olmaz bence deNeden olmasın öyle bir site var
ayy en iyi anlaştığım burççççburçlarla hiç alakam yok. yorumlarım diyorsan akrep![]()
Yumoşun vardı galiba frezyalı yumuşatıcısı şekerim ❣️Frezya kokusu nasıldır acebaaa?
Amma övmüşler, bul da kokla işin yoksa.
teşekkür ederim tatlım ((:ayy en iyi anlaştığım burçççç
dişlerine kurban olurum senin. kem gözlülerin gözü değmiştir ben üstüme alınmam 🤣@leblebitozu dişim sızlıyor. Dişlerime laf ettin. Çabuk oku üfle bana😂
kasımAy bilmiyordum akrep olduğunu
Bende akrebimkasım mı ekim mi
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.