sağlığım bozulacak yanlış saatlerde uyanıyorum 

Ben de yanlış uyandım dertliyim kaygısızcığımsağlığım bozulacak yanlış saatlerde uyanıyorum![]()
Bu da çok nazlandı, b.kunu çıkardı artık.Yağdı yağacak, çok bekletme!
Kabartma tozunu en son dökün fazla kurcalamayın 😹türkiye kabartma uzmanı @nunu aldkasld
Çaylar şirketten 🤓
Pepeçuralar benden çay şirketten anlaştık mı 🤣🤣🤣Çaylar şirketten 🤓
Bu sene pepeçura (termun) yemeduk daha 😂Pepeçuralar benden çay şirketten anlaştık mı 🤣🤣🤣
Üzümler olmadımı orda yaw azcuk kalmış burda üstünde bitmek üzere gibi birşeyBu sene pepeçura (termun) yemeduk daha 😂
Bitti da 🤓Üzümler olmadımı orda yaw azcuk kalmış burda üstünde bitmek üzere gibi birşey
Neden pişirmediler 🤣🤣🤣🤣Bitti da 🤓
Anam yaşlidu kim yapsun 😂Neden pişirmediler 🤣🤣🤣🤣
Anlamadım
Öpüyorum ellerindenAnam yaşlidu kim yapsun 😂
He yaparum ne demezsen 😂Öpüyorum ellerinden
Sen öğren yap anlatsın sana yaparsın bence 🤗🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.