o saatte uyansam başka bişi istemem![]()
Yalnız sabah 8'de uyudum. Çünkü eve geldiğim de 07:30'du saat (:
o saatte uyansam başka bişi istemem![]()
o zaman hakkın kral seninYalnız sabah 8'de uyudum. Çünkü eve geldiğim de 07:30'du saat (:
Tencere tava var neyse ki😛işyerinde kek de çıkmasa yapanımız yok
fırın da yok, olsa da enerji yok.
neyse![]()
iş görür diyorsun yaniTencere tava var neyse ki😛
Ben çok yaptım🤭🤭iş görür diyorsun yani![]()
Bir ara evde ne buzdolabı ne fırın vardı. Öğrenci mutfağı gibi. Bende strese girince kek yapanlardan😂 bol bol tencere keki😂 ilki berbattı. Üçüncü de başardımben denemedim @nunu denediyse yorumunu alabilirim ama![]()
annem hala keki kabartamaz alskdaksd nefret eder kek yapmaktan alksdjsaljBir ara evde ne buzdolabı ne fırın vardı. Öğrenci mutfağı gibi. Bende strese girince kek yapanlardan😂 bol bol tencere keki😂 ilki berbattı. Üçüncü de başardım
Eskiden dedem de öyle yapardı. Her defasında karbonat yada kabartma tozu unuturdu. Düz kek yerdik. Öyle derdi. Düz kek yiyelim mi😂annem hala keki kabartamaz alskdaksd nefret eder kek yapmaktan alksdjsalj
ama beni kırmaz tabii beraber yapalım diyince şevke geliyor. ama kabarmayan kekten askdjsakd
annem unutmuyor. bilmiyorum neyi yanlış yapıyoruzEskiden dedem de öyle yapardı. Her defasında karbonat yada kabartma tozu unuturdu. Düz kek yerdik. Öyle derdi. Düz kek yiyelim mi😂
Geçen @nunu iki kabartma at bakim kabarmazsa çağır beni diyordu birine ama kime 😂😂😂annem unutmuyor. bilmiyorum neyi yanlış yapıyoruzaynı malzemeyi kuzen yapıyor. böyle bi kabarma yok yaaa askdjaskd
Allah seniiiii😂😂😂türkiye kabartma uzmanı @nunu aldkasld
Bu saatte kahvaltı yapılmaz ki ya, aceba biraz daha bekleyip direk akşam yemeğine mi geçsem
Gerçekten de kahvaltının ekstra bir güzelliği oluyor. Bu kahvaltının mutlulukla bir alakası var kesin yani :)Cok mantikli düsünce, ama kahvalti da cok güzel oluyor bee
Gerçekten de kahvaltının ekstra bir güzelliği oluyor. Bu kahvaltının mutlulukla bir alakası var kesin yani :)
Kizarmis ekmektenmidir, caydan midir bilemem.. ama aksamlari bile kahvalti edebilirinm :) atlamamak lazimm
Bizim.icin kahvaltının olmazsa olmazı sıcak pide, sucuklu yumurta, menemendir ( aciktik sanki ) :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.