O da bize soruyorSoralim
O da bize soruyorSoralim
Klausu oldugu gibi kabul etmemiz lazim..bilmiyorum ya yoklugu belli oluyorO da bize soruyor
Uzun zamandır olduğu gibi kabul etmiştik olduğundan farklı şeyler yapmış canım çiçeğim SüreyyamKlausu oldugu gibi kabul etmemiz lazim..bilmiyorum ya yoklugu belli oluyor
Tamam Chenim..Uzun zamandır olduğu gibi kabul etmiştik olduğundan farklı şeyler yapmış canım çiçeğim Süreyyam
Gümüş üye olmuşum.
Altın gibi çocukum zaten 🤪altinlar olursun inṣ. Ksvdb
Erken yatmayi hedefliyorum her gece Cat cigim.Acaba @Süreyya hep erken mi yatiyor?
Erken yatmayi hedefliyorum her gece Cat cigim.
Günaydin..
Günaydin forum
Gec yatiyorum evet..iyi bir sey degil..Sen de gec yatanlardansin anlasildi, ama benden erken kalkiyorsun galibaaa
Günaydinn süreyyacigim, erken kalksaydim kiliseye giderdim ama uyanamadim😌
Gününüz aydin olsun Holy beycigim..cay iyi fikir..durunuz ben bir konunuza gideyim..heybemde öven kelimeler vardi.ddGünaydın @Süreyya hanımcım
Gelin size bir çay ismarlayayım hem sabah sabah biraz översin fena mı olur
Heybenizde taşımayın övün gitsin @Süreyya hanımcım fıtık olursunuz valla.. Övün üzerinizde ki yüklerden kurtulun .dGününüz aydin olsun Holy beycigim..cay iyi fikir..durunuz ben bir konunuza gideyim..heybemde öven kelimeler vardi.dd
Gec yatiyorum evet..iyi bir sey degil..
4 saat uyku yetiyor gibi oluyor, sonra gün icinde uyukluyorum bu daha kötü..
O yüzden daha erken uyumaya gideyim diyorum..
Katoliklere mi gidiyorsun?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.