Ibis dünyanın en standart otel zinciri. Mecbur kaldığımızda, yolda araç kullanırken yaptığımız rezervasyonlar.Radisson divan nicee ..
Ibiste hic iyi anilarim yok ajsks .
Bu kutularda verilen bakim kitlerini de benim hatun biriktiriyor 😂
Yüzümde şuursuz geceyi utandır
Ruhum, cevap ver karanlıkta saldır
Manyak bir asi gibi sapla mızrak
Yani derinden, derinden
View: https://music.youtube.com/watch?v=DU_CKUMJGQw
güzelliğiniz karşısında bi şiir okuyabilir miyim @CaT
buyrun efenim
![]()
bir gün o da olur kuzum <3Sesinden dinlemeyi düsünmüstüm ama bu da cok güzel oldu ❤️
iyi yolculuklar kanka yolunuz açık olsunEve dönüş umarım iyi gecer 💚
Keyifli yolculuklar @nunu
Kazasız belasız ulaşırsın evine umarım 🤗
Teşekkür ederim cansınız 🤗🤗.iyi yolculuklar kanka yolunuz açık olsun
Hayirli yolculuk nunucumEve dönüş umarım iyi gecer 💚
Teşekkür ederim 🤗🧡Hayirli yolculuk nunucum
işte sonra alcatraz niye sinirli niye küfür ediyor ?Olum bu şöförler neden klima açmıyor
Parayı alırken alıyor. Kavga dövüş klima açtırıyoruz ya rica ilende olmuyor yok
Bu ülke beni delirticek ya
Normal olsun bir şeyler usulune uygun saygıyla edeple yok ama
Dağa gidip ev yapıyorsun kafamı dinleyeyim diye orda bile cahilin malın biri yangın çıkarıyor geliyor evini vuruyor. Yok kaçamıyoruz
Ya vip bilmemne araç 8 kişilik özel yani pahalı tatile giderken bu doluydu diye aktarmalı gittik bir şöförü vardı hemen koşuyor yardım ediyor nereye gidecektiniz falan yönlendiriyorişte sonra alcatraz niye sinirli niye küfür ediyor ?
çünkü kibarlıkla işlem ilerlemiyor çoğu zaman kanka.göyüyorsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.