09/2022 - 08/2023
Biraz saçma takıntılarım var gibi. Bunları neden biriktiriyorum, bir fikrim yok.
Ekli dosyayı görüntüle 9973
senin kafanda buradan bakınca bişi var sandım. yakından bakınca yokmuş.Ördüğün duvarlar, Çin Seddi'ni geride bırakır.
Yalnız değilsin @CaT 😄senin kafanda buradan bakınca bişi var sandım. yakından bakınca yokmuş.
kusura bakma
o da mı öyle dedi adkjasYalnız değilsin @CaT 😄
😁Hiç sorun değil.Utanmasam kahveyi püskürttügümü yazardim.
Hor görme Tonyukuk beycigim
o da mı öyle dedi demek istemiştim soru ekini unuttum nerede ne yaptı acaba kdajsdas😁Hiç sorun değil.
Çok yorgunum diye yazacakken yine bir şarkıya takılmak 🤭hele bi gel.. uzaklar sana gelir..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.