Ben de sinirimden aaaaa aura burdaymis diyemedim.Sinirimden yazamıyorum.
Ben de sinirimden aaaaa aura burdaymis diyemedim.Sinirimden yazamıyorum.
Yok getiremez.Boyle asagilik bir aciklamaya senin iyi yurekliligin bile bur aciklama getiremez nunu
Valla mahluk istemiyoruz forumdaForumdan atilmasini oneriyorum. Hatta. Vatandasliktan da atilmali .....
Elinize saglik insallah gercek hayatta kimseye bir zarar vermez. Nefretimi icimde tutamiyorum diyor oyle bir an gelecekki nefretini birine saldirmamak icin de tutamayacak.Zevkle hallettim arkadaşlar, büyük bir zevkle.
Bu iyi niyetin en ust ve en toleransli halimi yoksa hafiften ayni duygulari paylasmanin verdigi bir vicdan mi."
.
"
Abi ne bu öfke? Sakin ol.
Tamam, hiç doğru düzgün bir toplum değiliz, (hep beraber ama bak. Birlikte oluşturamıyoruz bu toplumu. Sen ben dahil.)
her şey boka sarıyor git gide, ona da tamam.
Ama ben gerçekten çoluk çocuğun yanarak ölmesini isteyeceğini sanmıyorum. Sinirle veya dikkat çeksin diye kaleme alınmış şeyler bunlar herhalde.
Ben bir ruh hastası değilim ki çoluk çocuğun yanarak ölmesini isteyeyim? Kendine gel, haddini bil.Bu iyi niyetin en ust ve en toleransli halimi yoksa hafiften ayni duygulari paylasmanin verdigi bir vicdan mi.
Ben bir ruh hastası değilim ki çoluk çocuğun yanarak ölmesini isteyeyim? Kendine gel, haddini bil.
Bunun benimle bir ilgisi yok boyle bir kudurmusa acikca tavir almayayisin ve sozlerin beni bu ikileme itti. İnsanlar yazdiklarindan ne anlayacak bir daha oku bak istersen.Ben bir ruh hastası değilim ki çoluk çocuğun yanarak ölmesini isteyeyim? Kendine gel, haddini bil.
Bunun benimle bir ilgisi yok boyle bir kudurmusa acikca tavir almayayisin ve sozlerin beni bu ikileme itti. İnsanlar yazdiklarindan ne anlayacak bir daha oku bak istersen.
Valla bende iyi niyetliyim hatta forumdaki en orta yolu bulalım sorun olmasın mevzu büyümesin kafasındaki kişilerden biriyim ama"
toplumu kin, öfke ve şiddete teşvik dolayısıyla silinmiştir. (Alcatraz)
"
Abi ne bu öfke? Sakin ol.
Tamam, hiç doğru düzgün bir toplum değiliz, (hep beraber ama bak. Birlikte oluşturamıyoruz bu toplumu. Sen ben dahil.)
her şey boka sarıyor git gide, ona da tamam.
Ama ben gerçekten çoluk çocuğun yanarak ölmesini isteyeceğini sanmıyorum. Sinirle veya dikkat çeksin diye kaleme alınmış şeyler bunlar herhalde.
Valla bende iyi niyetliyim hatta forumdaki en orta yolu bulalım sorun olmasın mevzu büyümesin kafasındaki kişilerden biriyim ama
Şu an yangın var
Evler yandı ahırlar insanlarda yanabilirdi köyler boşaltıldı
Şuan kimse öyle bir kalemi kaldırmaz ki
Türklere laf edemezsin
Şu forumu tek kullanma amacım mutlu herhangi bir şeyi paylaşmak çoğaltmak güzel bir sohbete dahil olmak
Burdaki huzur dolu ortamı bu denli bozacak biri bana sorulur ise banlanmalı derim hatta geç bile banlandı.
Yok yaw sende orta yol bulmaya çalışıyormuşsun gibi cevap verdim.Arkadaşlar ben sanki " evet çok iyi diyorsun, çoluklar yanarak ölsün " demişim gibi davranıyorsunuz.
Nedir bu tavrınızın sebebi?
kaos mu var ?Aaaaaa noldu ayol.?
Suncacik yerde kaos mu cikti.?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.