Ahahh ha trip mi yedim ben . Bak sen yaa..Boşuna mu konular atıyoruz sen gelip oyuna mı bakıyorsun sadeceeeee
Ahahh ha trip mi yedim ben . Bak sen yaa..Boşuna mu konular atıyoruz sen gelip oyuna mı bakıyorsun sadeceeeee
Kendi yazdığını alıntı yaptın amaAma ben sey kem kum ara da bazen sirada geldiginde biraz hatta gecen opusmenin rontgenine baktim.
Kursa gitmem lazim iste beceremiyom iste. Helppp...Kendi yazdığını alıntı yaptın ama
Bak hemencik öğrendinKursa gitmem lazim iste beceremiyom iste. Helppp...
Bak hemencik öğrendin
Saat ve gunde 2 kere hikayesi bazen tutuyoKursa gitmem lazim iste beceremiyom iste. Helppp...
Bilerek yanlış yapıyorsun gibiSaat ve gunde 2 kere hikayesi bazen tutuyo
Bunu ispatlayamazsin . Elinde hic bir kanit yok. Ustelik. Nalet olasi federaller fazla uzaklasmis olamazlar. Saklan @Fluffy cok sey biliyorsunBilerek yanlış yapıyorsun gibi
Kız biz büküldük mü kime ne dedi şimdi anladıysan banada anlatKendine gel sen erkek adamsın
![]()
İşini hallet kafan rahatlar evde keyif sürersin geçiktirirsen bütün günün çöp olacak kalk çabukÇok üşeniyorum, @nunu beni bu sıcakta dışarı çıkmaya motive eder misin dshshshs
toplumu kin, öfke ve şiddete teşvik dolayısıyla silinmiştir. (Alcatraz)Yanıyoruz uleynnn.. Güneşe bir şarjör boşaltasım var..
Bu da farklı bir bakış açısı.. De güneş bunun neresindeydi?Bu ülkede milyonlar yanarak gebermedikçe, daha çok yanacağız.
Bu nasil bir kudurmusluktur. Bu nasil bir asagilik seviyedir. Bilimn incelemesi lazim.boyle bir deney hayvani kokay kolay bulunmuyir.toplumu kin, öfke ve şiddete teşvik dolayısıyla silinmiştir. (Alcatraz)
Boşa insanlardan nefret etmiyoruz.Çoluk çocuk yanarak geberseydi mi...
Allah'ım sen bana mukayyet ol.toplumu kin, öfke ve şiddete teşvik dolayısıyla silinmiştir. (Alcatraz)
Boyle asagilik bir aciklamaya senin iyi yurekliligin bile bur aciklama getiremez nunuBoşa insanlardan nefret etmiyoruz.
Yangını başlatanlara bende sabah beri sövüyorum o ayrı çocuk çocuğu bilemedim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.